Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nappal alszok éjszaka fent...

Nappal alszok éjszaka fent vagyok. Ez jó így?

Figyelt kérdés
Több hónapja reggal 6kor fekszem le és délután 3 ig alszok de olyan is volt már amikor 8 ig is fent voltam és akkor keltem fel mikor már lement a nap. Jó ez így? Vagy ne folytassam ezt a denevéréletmódot?
2015. júl. 31. 13:12
 1/4 anonim válasza:
ha dolgoznál nem így lenne
2015. júl. 31. 13:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Dolgozni nem dolgozok mert 13 éves vagyok amikor iskolába kell menni akkor le sem fekszem hanem órákon alszom meg itthon délután ezért meg is buktam most is azért vagzok fent mert felébresztettek.
2015. júl. 31. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom számítógépezés nélkül bírod ki az éjszakát. :D Többet kellene napon lenned, d-vitamin hiányod lehet már. Ez nem denevér élet mód hanem függőség. Kávé/energiaital/kólát hanyagold, és nem az a kemény, ha éjszaka fent maradsz, hanem hogy ha reggel 8kor kelsz és másnap reggel 8ig fentvagy. Barátkozz olyanokkal akik fentvannak napközben :D
2015. júl. 31. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Jónak nem jó. Majd iskolakezdésre átállsz. KB 2 nap kell hozzá. Átállni meg muszáj egyébként is, mert ilyen korban tényleg árt. Gondolom kávézni nem kávézol, úgyhogy nem lesz nehéz.
2015. júl. 31. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!