Mit tennél ha minden álmod valóra válhatna? .
...viszont lenne egy kis bökkenő. Konkrét személynek ugyan nem, de a közerkölcsnek kárt okoznál ezzel tegyük fel a főnöködnek egy áruházban, akit utálsz. Pro ebben az, hogy a szerelmednek, a szeretteidnek segíthetnél, és boldog felelősségteljes, korlátok nélküli életet élhetnél, amelyben a gyerekeidnek, szüleidnek, és a szerelmednek egyaránt minden álmát valóra válthatnád. Utazás, szabad, és korlátok nélküli élet.
Ne kérdezzétek, hogy miről van szó, mert valójában semmiről. Az érdekelne, hogy más, a saját és családja jólétéért képes lenne-e tönkretenni pl egy műszaki boltot, vagy áruházat.
Lehet, hogy le fog pontozni a többi válaszoló, de én igen, simán, minden gondolkodás nélkül.Pláne, ha utálom azt akinek a boltját tönkreteszem, Ha viszont egy idegenét tenném tönkre, azt mondjuk valahogy megpróbálnám kárpótolni, és az ott dolgozókat is.
18/L
Én nem tudnám megtenni, bármennyire is jól esne. Sajna túl lelkiismeretes vagyok.
De ha neked megy, akkor hajrá, csak ne legyen belőle semmi bajod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!