Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennél ha minden álmod...

Mit tennél ha minden álmod valóra válhatna? .

Figyelt kérdés

...viszont lenne egy kis bökkenő. Konkrét személynek ugyan nem, de a közerkölcsnek kárt okoznál ezzel tegyük fel a főnöködnek egy áruházban, akit utálsz. Pro ebben az, hogy a szerelmednek, a szeretteidnek segíthetnél, és boldog felelősségteljes, korlátok nélküli életet élhetnél, amelyben a gyerekeidnek, szüleidnek, és a szerelmednek egyaránt minden álmát valóra válthatnád. Utazás, szabad, és korlátok nélküli élet.

Ne kérdezzétek, hogy miről van szó, mert valójában semmiről. Az érdekelne, hogy más, a saját és családja jólétéért képes lenne-e tönkretenni pl egy műszaki boltot, vagy áruházat.

2010. márc. 7. 02:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy le fog pontozni a többi válaszoló, de én igen, simán, minden gondolkodás nélkül.Pláne, ha utálom azt akinek a boltját tönkreteszem, Ha viszont egy idegenét tenném tönkre, azt mondjuk valahogy megpróbálnám kárpótolni, és az ott dolgozókat is.

18/L

2010. márc. 7. 02:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért pont egy műszaki áruház vezetője menne tönkre? Ezt csak úgy tudom elképzelni hogy pl nekem van valamim amivel meg tudom zsarolni a főnököt, és ezért évtizedeken keresztül fizetne..
2010. márc. 7. 03:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem tudnám megtenni, bármennyire is jól esne. Sajna túl lelkiismeretes vagyok.

De ha neked megy, akkor hajrá, csak ne legyen belőle semmi bajod!

2010. márc. 7. 08:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy tonkretenném! Inkább segítenék a barátaimon, mint egy muanyag áruházon.. én a természet gyermeke vagyok és a barátaimat semmiért nem adnám! Az áruházak meg ilyenek fejlesztését/építését viszont ellenzem!
2010. márc. 7. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!