ELTE Apáczai kollégiumban milyen a "beavatás"?
14 éves vagyok, szeptembertől az apáczai koleszban fogok lakni, és eléggé félek mert nagyon durva dolgokat hallottam, ami egyáltalán nem humoros, és még csak nem is szívatás; hanem egy nagyon szánalmas megalázás. Ezeket olyan mesélte akinek ismerőse oda járt, és én ezért félek mert alapból is kicsit visszahúzódóbb vagyok egy új társaságban. Azt mondták, hogy nemet nem lehet mondani, mert az fájdalmas...
Valaki kérem cáfoljon rá, mert így nem bírok nyugodtan lenni.
14/F
Először: Üdvözöllek drága iskolánkban!
Másodszor: Függ ez a mindenkori DT tagoktól. Én anno nemet mondtam a beavatósdis hülyeségre, pont a megalázás miatt. Nem fájt, még csak nem is csípett :D Nem leszel ettől kevesebb mások szemében, max egy kis ideig téma leszel a sarokban susmogó, gólyaalázásból táplálkozó szánalmas lelkek közt. Oda se neki! :) Remélem jól fogod magad érezni!
Túl lehet élni, túl is kell. Hosszútávú lélektani hatása max az lesz, hogy 2 év múlva majd te is dörzsölgeted tenyereidet, hogy nini, mennyi friss hús.
Úgy hallom mostanra a DT már egészen megpuhult. :D Nem tudom, a mi feladataink még tényleg egész durvák voltak, de hát előbb-utóbb eltűnnek ezek a hagyományok.
Ja és tudom, elég későn jön a válasz, de ne aggódj, az Apiban egész évben gólya vagy még. Jó szórakozást :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!