Haragszik a kedvencere?
tavaly volt egy tanarom... akit nagyon megszerettem, ugy ereztem o is engem...! es tenyleg joban lettunk.. mar nem a tanarom, de kulonoraban tanit, es ugyerzem baratok lettunk. mar baratok amennyi belefer egy tanar diak kapcsolatba... jo vagyok a tantargyabol, megis csalodast okoztam neki versenyeken... :( :( annyira sajnalom... :(( es most az utolso verseny utan olyan csunyan viselkedett velem... :-s
megharagudott ram nagyon? :(
de en azthittem tobbet er a kapcsolatunk..! mit gondoltok, emiatt veget erhet a "baratsagunk"?
Jézusom...
Mi az, hogy a kedvencére? Mitől vagy így elszállva? A kedvence vagy, vagy a barátja? Magadnak mondasz ellent kiscsillag.
És a kedvenc milyen versenyeken vett részt? Helyesírón biztosan nem. De amúgy jogos az utálata, én se szívlelnélek, ha elb*sznál egy versenyt, mert ennyi erővel bárkit lehetne küldeni helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!