Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Noémi vagy Vanessza?

Hyperactyve kérdése:

Noémi vagy Vanessza?

Figyelt kérdés
Neked melyik szebb, szimpatikusabb vagy egyedibb?
2010. márc. 6. 17:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
várom már az eredményhirdetést:D a 2 hónapos baba anyukája
2010. márc. 13. 19:26
 22/28 A kérdező kommentje:
Noémi a nevem és nekem nagyon teccik xĐ
2010. márc. 16. 16:27
 23/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!:)

Az első kettő hozzászólótól kérdezném,konkrétan meg tudnátok mondani,hogy a Vanesszában mi a cigányos???

Mert rendben van,hogy van egy pár cigány,aki összekombinál valami szörnyű nevet a vanesszával pl.Orsós Eufrozina Vanessza..ez tényleg szörnyű.

DE.akkor ennyiből cigány nincs katából,jóskából,pistából,noémiből,eszterből,dóriból.. stb?

AKKOR MIÉRT CIGÁNYOS?

én Vanessza vagyok, és büszke vagyok a nevemre,szerintem gyönyörű név.És nem vagyok cigány.És a gyengébbek kedvéért,Jonathan Swift angol író névalkotása az Eszter és a Vanhomrigh névből..

2010. márc. 26. 14:43
 24/28 A kérdező kommentje:

ezt a kérdést nem azért tettem fel hogy elkezdjetek vitatkozni!!!

mindenkinek megvan a saját véleménye

ha vitatkozni szeretnél menny máshova

ezt szeretném kérni

kössz előre

2010. márc. 27. 10:44
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha NEKED nem tűnt volna fel kedves kérdező,bocsánat az offért,de én is egy KÉRDÉST tettem fel,amire választ várnék..

csak mert gondoltam, hogy témába vág,és tényleg tudni szeretném.

Ez nem vitatkozás...

semmi bántót nem mondtam tudtommal senkire.akkor olvasd el mégegyszer hogy mit írtam^^

2010. márc. 28. 10:27
 26/28 anonim ***** válasza:

03-26 14:43 Szerintem azért mondják, mert valóban a cigányok adnak külföldről "behozott" neveket, mint ahogy valaki írta, Dzsennifer, Dzsesszika, és hasonlók, magyarok körében nem túl elterjedtek, a Vanessza sem.

Anno, mikor terhes voltam, a Lorena név tetszett, ezt akartam adni a kislányomnak. De amikor hallottam, hogy a cigányasszony kiabál a lányának, akit pont így hívtak, és az egész utca hallhatta, akkor meggondoltam magam.

Noémi lett:-)

2010. ápr. 21. 00:38
 27/28 anonim ***** válasza:

Vanessza vagyok.

Köszönöm a választ utoldó hozzászóló:)

Egyébként a Lorena tényleg gyönyörű név,de csak azért,mert egy cigány ezt adta a gyerekének,tennék rá,és simán adnám a kislányomnak:)

nehogymár a cigányok határozzák meg a gyerekem nevét.

2010. ápr. 28. 19:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekem a Vanessza tetszik jobban, a Noémi se csúnya de azt nem adnám a gyerekemnek. Engem nem zavar, ha egy cigányt is pont így hívnak, igaza van az utolsónak, nem a cigányok határozzák meg a gyerek nevét
2011. aug. 20. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!