Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a gond a Tankcsapdával?

Mi a gond a Tankcsapdával?

Figyelt kérdés

Én imádom a Tankcsapdát. De annyira mondják, hogy már nem jó, és nem a régi (ami igaz is, de hát ez természetes).

Sidivel van a baj? Mit gondolnak róla az emberek? Én imádom, ő a (2.) kedvencem.

De tényleg nem értem az embereket.. vagy csak én nem látom?

2015. júl. 25. 23:01
 1/8 Kill The Sexplayer ***** válasza:
Elsősorban az lehet a gond, hogy a Tankcsapda beletolta a kultúrális közegbe a punk rockot, ami nagyon nem odavaló. A tengerentúlon a Green Day csinálta ugyanezt, amiért sokan őket sem szeretik.
2015. júl. 25. 23:06
 2/8 A kérdező kommentje:

( http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__6699719-rock..

Szeretem a Green Dayt is

de nem értem.nemtudom. Beletolta, és bejött neki(k). Ez a baj?

2015. júl. 25. 23:15
 3/8 Kill The Sexplayer ***** válasza:
A tény az, hogy az igazi punkok kiokádják a Tankcsapdát, holott az egy punk zenekar. Másrészt pedig Lukács 26 éve van pályán és hiába jó dalszövegíró, ennyi éven keresztül nem képes folyton jó irányba változni, mert a punk rock - és a saját - kereteit nem tudja túllépni.
2015. júl. 25. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:

A Tankcsapdával elég sok gond van.

1, iszonyúan túlértékeltek. régebben én is hallgattam őket, tény, vannak jó számaik, de akkor is egy korrekt közepes banda volt mindig is. a szövegek - bár néha jól hangzanak - nagyon primitívek, a hangszeres tudásuk szintén nem épp profi, Lukács hangja meg hát...

2, fejükbe szállt a dicsőség. a Köpök rátok című hisztiszámmal elérték a mélypontot, nem beszélve az ellentmondásos nyavalygó nyilatkozatokról. sértett kisgyerekként viselkednek az utóbbi időben.

3, nem igazán megy már nekik. ezért is kapnak (jogosan) rengeteg kritikát. igazából már nagyon témát sem találnak. megöregedtek, változtak, de ettől még írhatnának normális számokat, de nagyon úgy néz ki, hogy már nem tudnak, csak szenvednek.

4, nem akarok bunkó lenni, de azért tagok nem az eszükről híresek. egyszer azt mondják, hogy felháborítja őket, h kritizálják őket, majd utána lenyilatkozza Lukács, hogy a dalszövegek egyben provokációk is. WTF?

Ahogy írtam, a dalszövegek rém egyszerűek, primitívek, a régiekben rengeteg ostobaság van. Evita Perón Rióban, vagy mi ( aki ugye argentin volt, nem brazil), kajmán a Níluson ( arrafelé mintha nem élne kajmán) stb.

És tényleg röhej, hogy gyakorlatilag a Tankcsapda számít a top rock/metal együttesnek Magyarországon.

2015. júl. 26. 14:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Na egy kis vita

1. Punk zenekar (volt). A hangszertudások megfelel(t) ehhez. és Lukácsnak nem olyan hangja van, hogy 10 régi rockzenekarból nem ismered fel, mert annyira egyformák. Egyedi. -bár, élőben azért látszik az a 25-26 év

2. a Köpök rátok számukkal kifejezte, hogy nem érdeklik a dolgok, amiket mondanak/gondolnak róluk. Ezzel sincs semmi gond szerintem

3. Mi? Mi nem megy nekik? 4 koncerten voltam eddig. (nagyjából) szerintem mindegyiket rendben voltak, és elég jól csinálták -vagy csak még nem voltam 'igazi' rock koncerten. a kritikával nincs baj, azt el kell fogadni

Megöregedtek, de nem tudnak mit csinálni.

Lukács szerintem elég tapasztalt amúgy, hogy összehozzon egy igazi, sok mondanivalóval bélelt számot-ha akarna

Hát, neked melyik a top magyar rock/metal együttes?

2015. júl. 26. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:

1, ja hát ha punk együttesekhez viszonyítasz…viszont ha más rock vagy metal együttesekhez, akkor elég gyengék tudásban. tényleg nem rosszindulatból írom, de talán nem véletlenül röhögnek rajtuk az igazi zenészek.

Lukácsnak konkrétan semmilyen hangja sincs, ez nem ének, de még hörgésnek sem nevezném, rekedt hangon morgás talán.

2, ha tényleg nem érdekelte volna őket a negatív kritika, akkor nem írtak volna számot a csúnyagonoszkritizáló emberekről, csak tették volna a dolgukat, és főleg nem panaszkodnának minden interjúban. kicsit ellentmondásos az egész.

azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy 50 éves embereknek talán el kéne viselni a kritikát, és nem „leköpdösni” azokat, akik szerint gyengék az új albumaik. ez szimplán alpári bunkóság.

lehet, h félreértesz, nekem nem azzal van bajom, h ha vkinek tetszik a TCS, csak egyszerűen nevetséges, hogy az a TCS-vel szent tehénként kell bánni, az összes internetes oldal kötelezően agyondicséri őket, bármit adnak ki, ha pedig vmelyik oldal lepontozza az albumukat, akkor kiverik a balhét. na ez az, ami szánalmas.

én a TCS tagok helyében nagyon hálás lennék, hogy ilyen gyenge hangszeres tudással és ilyen primitív zenéből még mindig meg tudnak élni.

3, nem tudnak már jó számokat írni, az nem megy nekik. elfogytak az ötletek, ezt a sok rajongó és kritikus is észrevette.

azt, h megöregedtek, azért írtam, mert természetes, h az ember majd’ 50 évesen nem akar/tud olyan számokat írni, mint 25 évesen. a probléma a tcs-nál az, h nem nagyon találják már a témát.

4, Watch My Dying, régi FreshFabrik

2015. júl. 26. 18:02
 7/8 anonim válasza:
szerintem nincs gond velük különösebben, a kritikaírók meg biztos jobban tudnák ezt csinálni ilyen hosszú ideig, akkor tessék :)
2015. júl. 30. 15:59
 8/8 Kill The Sexplayer ***** válasza:
A kritikusnak nem feltétlenül kell mindent jobban csinálnia a kritika alanyánál. Ezt szólásszabadsagnak hívják. A kritikus a teljesítményt kritizálja, nem az embert. Ez a dolga. Te viszont egyből a kritikus személyét támadod.
2015. júl. 30. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!