Jézusnak valóban volt testvére? sőt felesége és gyereke is?
csak mert ezt halottam.
de még ez ellőt soha,tehát most akkor igaz ez?
van valami erről a bibliában?
tudod az istent megcáfolók mindent ki használnak ilt ki találnak annak érdekében hogy istent megcáfolják.
én pld már olyat is olvastam hogy Jézus fel sem támadt sőt a holt teste maradványait is meg találták, máshol meg csak a sírját.
szóval bármilyen baromságot képesek ki találni hogy cáfolják isten valóságát.
de aki már valóban meg ismerte az tudja az igazságot hogy isten nagyon is valós.
és a rossz nyelvek mindég is fognak valamit ki találni.
s ime a gonosz a földre ki vetve ki bosszút esküdve zavartságot és káoszt fog kelteni a vallások között, isten és ember között.
46% bocs ha nem voltam elég érthető.
nem téged vádoltalak a cáfolással.
természetesen a feleség és a gyerek nem bűn.
már olyat is olvastam hogy Jézus fel sem támadt sőt a holt teste maradványait is meg találták, máshol meg már csak a sírját találták meg.
szóval ezek után már az nem is meg lepő hogy családja volt meg testvérei stb.
és a holt teste maradványai alatt úgy értem hogy a csontvázát.
sőt máshol meg már úgy olvastam hogy az egész családjával találták meg Máriával József el testvéreivel feleségével és a gyerekeivel egy közös sírban.
na látod már hogy miről is próbálok beszélni?.
hagyjuk már ezt a szüzességet...ettől is csak felmegy az agyvizem
na de ott van Illés, aki nem halt meg, pedig a halál minden emberen uralkodott Ádámtól fogva, vagy mégis van kivétel?
Sőt, nemcsak hogy nem halt meg, hanem "elragadtatása" után hónapokkal levelet is tudott írni Jórám királynak :D
én inkább a # 15 válaszolóval értek egyet.
mint ahogyan az a 6 hozzá szólásomban is raktam linket.
hogy pld ezt is olvastam.
tehát a testvérei szó nem feltétlen a vér szerintit jelenti.
mint ahogyan azt olvashatjátok a linkben pld,hogy esetleg unokatestvérekre, vagy más rokonokra hivatkozik a szöveg testvérekként.
vagy pld,a korabeli arámi nyelvben nem létezett szó az unokatestvéri rokonság kifejezésére, ezért a testvér szót használták.
"Mária szűz volt,Jézus születése előtt,születésekor és születése után is" #15
"De nem ismerte őt,AMÍG Mária meg nem szülte ELSŐSZÜLÖTT Fiát.És Jézusnak nevezte Őt"Máté 1:25 Szerintem nem hiába használja pont ezt a két szót...nem azt mondja,hogy de nem ismerte őt...ott az AMÍG.ELSŐSZÜLÖTT...nem azt írja:Egyetlen.
"Sok asszony volt ott,akik távolról szemlélték mindezt.Ezek Galileából követték Jézust,és szolgáltak Neki.
Köztük volt a Magdalai Mária JAKAB ÉS JÓZSEF ANYJA,valamint Zebedeus fiainak az anyja."Máté 27:56 (keresztre feszítésnél)
Máshol pedig:
"Nemde ez az ácsmester és Mária Fia,JAKABNAK,JÓZSEFNEK,Júdásnak és Simonnak pedig TESTVÉRE?"Márk 6:3
:)szerintem
Felesége pedig nem volt,hiszen Ő ISTEN(és egyben ISTEN FIA:))
18-as vagyok
"Köztük volt Magdalai Mária ÉS Mária,Jakab és József anyja.."Csak elírtam egy Máriát:)pedig fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!