Aki tud segítsen, kérem? = ( azon a pályán ahol edzek ellopták a válogatott anorákomat
ELÖRE IS ELNÉZÉST, H HOSSZÚ LESZ, DE MEGKÖSZÖNÖM HA SZÁNSZ RÁM 1 KIS IDÖT ILLETVE HA VAN1-2 JO ÖTLETED ÉS LEIROD.
betegság miatt félévet ki kellett
hagynom(atletizálok)szegeden lakok, és a szegedi szeol pályán van az edzésünk, ahol felujitották az öltözöket és az ottani lelakatolt szekrényben volt a cuccom, a lakatot leverték rola, és az összes ruhámat köztük a válogatott esökabátomat és nadrágját is 1 nagy kukás zsákba tették ,és bevitték vmi szertárba. állitolag kiirták az öltözökre h felujitás lesz,de nekem nem szolt senki se a többi edzö és atléták.Az én edzöm ésedzötársaimnak 2hét szünet volt, tehát ök nem is jártak a pályán és senki nem szolt nekik se! Multhét hétfön mentem edzeni megdöbbenve tapasztaltam h a ruháim sehol sincsenek, elküldtek a szertárba ahol megtaláltam a dolgaimat kivéve a válogatott kabátot és az alját. mindenkit körbe kérdeztem az igazgatoságtol kezdve és mindenki azt állitja h oda nem ment be senki, és hogy az edzötársaim voltak, mint emlitettem az én csoportomnak pihenöje volt, tehát biztos nem ök voltak!!! a pályavezetö is sz*rik bele hiába mondtuk neki szüleimmel h a csoportunki nem járt lent.Ö azt állitja csak azok az edzök járnak a szertárba, akiknek kulcsa van. Összesen, 4 edzö van ebböl 1iknek nincs kulcsa.. ez az edzö az én volt edzöm,még hozzájártam mikor megkaptam a felszerelést 1 nemzetközi verseny miatt, már akkor mondta h neki kell adnom a válogatott cuccom. azota elkerültem töle(embertelen modon bánt lelkileg nem csak velem)és lenne 1 tippem h ki vihette el, de ö tagdta. már akkor gyanus volt mikor mondta h ide mindeki bejárt. pedig elvileg csak azok mehetek be akiknek kulcsa van. és a mindekibe ö is beletartozik..
ennyi lenne. még a helyi radiohoz is beirtam h olvassák be.és h aki visszajutatná, jutalomban részesülne.
köszönöm aki tud segiteni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!