Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kit gyűlőlsz a legjobban a...

Kit gyűlőlsz a legjobban a világon?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 03:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%
Jobbbikot:*
2010. márc. 6. 10:41
 12/18 anonim ***** válasza:
28%
jav.*Jobbik
2010. márc. 6. 10:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Justin Bieber-t (vagy hogy kell leírni szegény nyomorékot), a BNF-et és egy volt osztálytársamat.
2010. márc. 6. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Volt kolléganőmet akit még így tizenév elteltével is meg tudnék fojtani.

Egy pasit,aki évekig ott teniszezett,ahol én,a nagyképűségének nem voltak határai.Mindig átkoztam,hogy dögöljön már meg,és ez be is következett.19 évesen meghalt(nyilván nem a szitkaim miatt)és én nagyon boldog voltam:-))Ezt egy lány közölte velem,és nagy örvendezéseim közepette benyögte,hogy ő a barátnője volt 3 évig....öööö izé hát ööö ez van..nem tetszett neki a reakcióm de hát istenem...tudta hogy utáltam őt.

Mostani kolléganőmet is rühellem,borzalmas nő,sz@rt keverni tud csak...teljesen normális kollégamőimet ki akarja túrni a cégtől,aláás mindenkinek akinek tud.Ő is kapja az ívet rendesen tőlem,de ide nagyon nem szeretném kiírni hogy hogyan,mert balhé lenne belőle.Lényeg,hogy egészségügyi baja van,és tetézzük neki valamivel.De ennyi elég is.

2010. márc. 8. 10:13
 15/18 anonim válasza:
Az osztályfőnökömet :@
2010. márc. 13. 08:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez azert eleg kemeny kifejezes hogy "gyulolni", szerintem az aki azt allitja hogy valakit is gyulol, nem tudja mit beszel!Egyszeruen erezhetsz haragot, vagy antipatiat valaki irant, de gyuloletet?vegulis mindenki maga tudja hogyan fejezi ki magat, en tuti nem gyulolok senkit, ugyanigy imadni sem imadok senkit, mindenkivel kozombos vagyok, hisz kulonbozunk(hala a jo istennek) es ezt elkell fogadnunk, ha tetszik...ha nem:)
2010. márc. 14. 16:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Én úgy igazából az egyik osztálytársamat, mert már egyszer "teljesen véletlenül" eltörte a kezemet "játszás közben".
2010. márc. 15. 19:12
 18/18 anonim ***** válasza:
A volt barátnőmet (lány vagyok, úgyhogy sima barátság) egy rohadt k.urva... már bocsánat -.-'
2011. aug. 4. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!