Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem isnul a simson?

Miért nem isnul a simson?

Figyelt kérdés
Benzint kap,de viszont szikra nincs,nem is testel le meg semmi,a kalapács hézag jó gyertya is új!

#motor #Simson #gyujtá
2015. júl. 22. 16:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Furcsa lenne ha az Aprilia rozsdásodna :D Aluminium öntvény nem szokott rozsdásodni, 30-35 év múlva ugyan úgy megy mint most, kicseréled a szokásos dolgokat rajta és kész. A krosszozást egy simsonnal megnézném :D Max ha elmegy kisebb földúton akkor már öröm van, de egy keményebb pályán már atomjaira hullik az egész. Én nem szarozom le, de azzal azért legyél tisztába hogy az Aprilia-nak nyomába se érhet, ugyan úgy ahogy a Honda-nak vagy a Yamaha-nak meg a többi nagy gyártónak. Ha annyira jó kecskéket csinált volna, ma is gyártaná a motorjait, de valamiért már nem csinálja. Egyik ismerősömnek van 1979-es Aprilia RC 250-es motorja, a mai napig megy és nem is akárhogy, pedig 36 éves, szóval még nincs olvasztásba.

De amúgy az a napi 50 km olyan nagy táv szerinted? Anno az Aprilia AF1 50-est Olaszországot megjárta, pedig az jövet-menet majdnem 3000 km mivel autópályára nem mehetettem fel vele, így maradtak a főutak meg néhol autóút mert 70-80 km/h-val tartósan ment, nem számított Szlovéniában sem a hatalmas emelkedők, sőt San Marino-ba is feltekert, aztán egy hét pihenés Rimini-ben és jöttünk haza. A robogó napi 80-100 km-t lemegy mert nem csak én használom.

Na de mindegy, ha neked Simson kell, akkor legyen Simson-od, engem nem zavar. Gondolom sok a szabadidőd, legalább eltudod tölteni bütyköléssel.

2015. aug. 12. 11:31
 12/13 anonim válasza:

Van is simsonom nyugodj meg! :) 3 éve hozzá se kellett nyúlni pöcc röff a gép, ha jól van megcsinálva.

Csak a téli karbantartásokat kell megcsinálni amit szinte minden motornál. (karbi pucolás , kipufogó pucolás, légszűrőpucolás, benzinszűrő tisztítás, gyertyacsere)

3 év alatt egyszer sem hagyott ott sehol, télen max 2 rugás szivatóval, nyáron max 1 szivató nélkül.

Nagyon jó kismotorok ezek ha jól megvannak csinálva és nincsenek kínozva, összegányolva.

2015. aug. 14. 16:23
 13/13 anonim válasza:
Ui: és napi 30-50km t mentem vele
2015. aug. 14. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!