Tabletta mentes időszakon ti milyenek vagytok? ( többi lent )
Tapasztaltok ti is esetleg változást ebben az időszakban ? Én valahogy mindig hiányolom a tablettát , érzékenyebb vagyok, hangulatváltozás pedig alap dolog. Esetleg utazik más is ebben a cipőben? vagy ez csak nálam van így.. ?
Én most tértem át egy másik fogamzásgátlóra, de valahogy nem jött be nekem ( elméletileg ugyanazt tartalmazza ,mint amit eddig szedtem,de gyógyszertár nem tudta másikat időben megrendelni,ezért váltottam. , de jövőhéttől visszatérek a másikhoz.. )
Ha elkezdesz tabit szedni, az iszonyatosan korlátoz!
a szexuális 'éhségedet' lefogja, rengeteg hormonális dolgot visszafog/megszűntet (/ = vagy) ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen meg is nyugtat!
Ha abbahagyod a szedését, majdhogy nem elvonási tüneteid lesznek.
Hiányozni fog a nyugodtságm a kiszámíthatóság, ugyan is nem lesz többé ott a korlát amit megszoktál, minden egyszerre tör rád, ez teljesen normális!
A fentiek alapján valami kegyetlen drognak hangozhat egyébként egy külső szemlélőnek a dolog, azok számára mondanám, hogy nem, nem valami gyilokszerről van szó, de ez tényleg úgy működik, hogy 'lekorlátoz'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!