Melyik telefont vegyem? Samsung Galaxy S6 Edge vagy Sony Xperia Z3+?
A z3+ helyett ajánlanám a sima z3-mat, a +-ban pár miliamperórával kisebb az akksi, de én mindenképpen azt ajánlanám :)
Az s6 edge se rossz választás, igazából teljesítményben mind a kettő eléggé fent van ahhoz, hogy ne igen vedd észre a különbséget, lévén egyik sem fog szaggatni.
A sonyban nekem az tetszett meg jobban, hogy bővíthető microsd-vel, duppla hangszórója van, vízálló (jólvan, cseppálló és esetleg nem kell fosni ha beleejted a kádba)
illetve maga a design... nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele és ezért biztos mindenki kiröhög, de nekem jobban tetszik a sony 'klasszikusabb' formája...mint a szappantartó... na meg 3 giga ram is van benne és nem fölösleges '4k' kijelzője. a fotógomb is extra...
Persze itt az a fontos, hogy neked mi a fontos a telefonban, engem ezek az apróságok fogtak meg, nekem ez tette 'jobbá' de nem is jobbá, csak mássá a telefont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!