Szerintetek Gregor Bernadett szép nő?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 20:16
3/11 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikus. Olyan tipikus gonosz boszorkány feje van. Szép nő valóban, de nagyon rossz a kisugárzása szerintem.
4/11 anonim válasza:
Hirtelen megnéztem pár képét, szépnek szép, de olyan ellenszenves. Néhány képen meg kifejezetten csúnya feje van. Hmmm... szép is meg nem is.
5/11 anonim válasza:
Szerintem kiélt feje van. Az meg nagyon durva, hogy elvileg színésznő, de mindig csak egyféle fejet tud vágni, semmi mimika, színészi játék.
8/11 anonim válasza:
Sztem szép, de tényleg van benne valami ellenszevesség is és talán mntha mindig szomorú lenne. Amúgy mimikája tényleg smemi, de attól még szép. Lehet azért nincs mimikája, h ne ráncosodjon az arca.
9/11 anonim válasza:
Nagyon erős, jellegzetes vonásai vannak. Ezért van, hogy valakinek nem tetszik, valaki meg nagyon szépnek látja. Szerintem szép, mert nem egy hétköznapi arca van, de öregasszonynak csúnya lesz, az biztos.
10/11 anonim válasza:
Nemtudom eldönteni,hogy tetszen e vagy sem. Nem csunya. De valahogy nem is olyan csúcs nő számomra. Átlagon felüli,de nem egy very best of szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!