Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lesz Tenger parti tini mozi3?...

Lesz Tenger parti tini mozi3? Ha, igen mikor?

Figyelt kérdés

#tengerparti tini mozi 3
2015. júl. 19. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is leszögezném, hogy én nagyon remélem,hogy lesz. Nagyon imádom a filmet, a zenéket, és főleg John Deluca-t (Butchy)

Na de szerintem nem lesz. Ugye az első részben Brady-ék mennek vissza az időben, a másodikban meg Lela-ék jönnek a jövőbe. És a 3. részben meg már nem lenne hova utazgatni :D Ezért szerintem nem elképzelhető, hogy lesz. Bár meg lehetne oldani, de mivel Brady és Mack a 2. rész végén úgymond "először találkoztak", ezért nem lesz. Mert hisz nem emlékeznek arra, hogy ők valaha is találkoztak volna a mocisokkal vagy a szörfösökkel.

2015. júl. 19. 13:35
 2/4 anonim válasza:
Igen én is így eltudnam képzelni,de az már túl erőltetett lenne szerintem,én is imadtam minda két filmet,nagyoooon ♥
2015. júl. 20. 23:13
 3/4 anonim válasza:
Szerintem pont azért lehetne harmadik rész hogy helyre tegyék ezt az emlékvesztést. Az én véleményem hogy lehet har madik rész, és abban talán az emlékeiket szerzik vissza.
2015. aug. 30. 22:28
 4/4 anonim válasza:
Jó ötlet, jó lett volna, ha megvalósul :)
2021. máj. 13. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!