5 éves kislány tökönboxol. Ezt honnan tanulhatta?
Figyelt kérdés
Ma a strandon láttam egy 5 éves kislány, és egy körübelül két-három évvel idősebb fiúcska játszadozását, aminek hajbakapás lett a vége. Miután kicsit lökdösték egymást, a kislány nemes egyszerűséggel, tompítás nélkül a fiú golyóiba boxolt! Alig lehetett a fiút felsegíteni, nyelte a könnyeit elég rendesen, de kérdés: egy ötéves kislány hol tanul ilyesmit? Mi lesz belőle késöbb??2015. júl. 18. 20:33
1/5 anonim válasza:
a./ az anyja tanitja, mert őt már érte valamiféle erőszak
b./ az apja tanítja, aki a kislányát félti a kanos fiúktól
2/5 anonim válasza:
Tévében is láthatta.
Pl. a héten néztük meg a Gru-t, amit szerintem simán megnézhet egy 5 éves is, abban is volt tökönrúgás.
Vagy korábban már járt így, teljesen véletlenül, játék közben, és ezt hamar megtanulja. Emlékszik, hogy amikor legutóbb ezt csinálta, nagy nevetés meg visítás volt. Szerintem egyáltalán nem ritka, hogy a gyerek csinál valamit véletlenül, pl. meghúzza az anyja haját, az anyja ordít egyet, a gyerek kacag ezen, és onnantól folyton keresi a lehetőséget, hogyan húzhatná meg újra.
3/5 A kérdező kommentje:
#1: lehetséges, és jó ötlet, hogy megtanítják, simán lehet 10 év múlva használatba is veszi, de valamit nem ronthattak el, ha a lány minden együttérzés nélkül beleöklözik a fiú mogyorójába?? ( méghozzá azért nem egy olyan durva veszekedés volt)
2015. júl. 18. 23:16
4/5 A kérdező kommentje:
#2: erről hamar le kéne szoktatni, mert amilyen fájdalmat okozott annak a fiúnak... Lehet tisztában sincs vele
2015. júl. 18. 23:19
5/5 anonim válasza:
Mit várunk a mai szülőktől? A lényeg, hogy az állami feladatot kielégítse (szülj minél több kölyköt), de az, hogy nevelni is kellene, már nincs előírva (az majd intézményi feladat). Így a kedves szülő semmiért sem hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!