Még lehet esélyem a Zeneakadémiára?
8 évet tanultam zongorázni 8 éves koromtól a falunkban. A zeneiskolában benne voltam a top 5 legügyesebben, legalábbis nem csak az én tanárom, hanem más tanárok is ha koncerten hallottak sokszor megdicsértek. Legutóbb Bach d-moll zongoraversenyét játszottam, utána a zongoraművész zongoratanár mondta, hogy nehogy abba hagyjam a zenélést. Versenyeken sosem voltam... Most másfél hónapja egy új tanárhoz járok, aki a technikámat nagyon leszólta, viszont ő egy nagyon eredményes tanár, szóval talán képes elfeledtetni velem 8 évnyi rossz szokást... De ő is belátta hogy tehetségem az van. Most nyári szünetben egy hónap alatt állítólag egy év anyagát tanította meg nekem (ő mondta). Nem is feltétlenül művész szeretnék lenni, arról valószínűleg lemondhatok, de talán tanárnak mehetek? Szerintetek? Mik a tapasztalatok? Hallottatok efféle sikertörténeteket?
Mindenesetre egy biztos, én sosem adom fel a gyakorlást, még ha teljesen reménytelen eset vagyok akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!