PLL Mikor lesz kövi rész 6 évad.7rész? PLL rajongók irjatok
Vajon kicsoda A??
Azt nem értem h eddig úgy volt h A vöröskabátos irányit mindent de mármeg itt van Charles.:)) meg minden :)) várom a 10reszt :D
Én úgy tudom egy hét múlva jön a következő rész (?), Charles pedig Wren lesz, én már a 4. évadtól gyanakszom rá, akkor írta Marlene, hogy az eredeti A szerepel az első évad első részében, a lányokon kívül pedig csak Wren van benne abban a részben, aki nem hal meg a későbbi epizódok során.
De ezen kívül egy csomó minden szól Wren mellett. Orvos, hozzá tud férni gyógyszerhez, pecséthez, bármihez tulajdonképpen. De a legnagyobb utalás rá Marlene egyik tweetje, amiben azt írja, hogy Napi egy alma nem tartja távol A-t. Ez a mondás eredetileg Napi egy alma az orvost távol tartja. És hát ki orvos a PLL-ben? Hát Wren.
Egyébként könnyen összekeverni A-t Monával. Azt ne feledd el, hogy Mona eljátszotta A-t nagyon sokáig, a vöröskabátos is a Mona-korszak alatt volt, az az időszak már elmúlt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!