Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha az Ohcosplay online webáruh...

Ha az Ohcosplay online webáruházból rendelsz valamit akkor azt bankkártyával kell kifizetni?

Figyelt kérdés
Esetleg lehet készpénzel fizetni és mivel ez egy külföldi oldal lehet forintal is fizetni?

2015. júl. 17. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Online rendelésnél sosem lehet készpénzzel fizetni.
2015. júl. 17. 17:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ^-^
2015. júl. 17. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet Western Unionnal is fizetni, ahhoz nem kell bankkártya, de elég durva költségeik vannak (több mint ötezer forint még a legkisebb összegnél is).

Ha jól sejtem 14 éves vagy és még nincs bankszámlád? Szerintem érdemes lenne nyitnod egyet, elég sok bank kínál olcsó diákszámlát, azzal bárhol fizethetsz és valamennyire az átverésektől is védve vagy.

2015. júl. 18. 17:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen 14 éves vagyok...és köszi a tanácsot....jó ötlet
2015. júl. 18. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!