Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 14,5 éves lány vagyok. De...

14,5 éves lány vagyok. De szeretnék 17-18nak kinézni. Ezt hogyan érhetném el?

Figyelt kérdés
Smink, haj(a szüleim nem engedik, hogy befessem a hajam), öltözködés(kicsit rockosan öltözködöm. Szóval az elegáns, nőies ötleteket valamint olyan válaszokat nem kérek, hogy minek kérdezed, sehogy, vagy egyéb negatív válaszokat.)
2015. júl. 16. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

De minek akarsz 17-18-nak kinézni? Agyban akkor is csak 14 éves leszel és hidd el, ezt hamar észreveszik!

Amúgy meg ez is genetika és testi fejlettség kérdése. Én 15-16 évesen simán kinéztem 19-20 évesnek, most meg 28 évesen letagadhatnék 8-10 évet, pedig semmivel sem öltözködöm vagy sminkelem magam másképpen most, mint akkoriban.

Csinosan öltözködtem, egy alap sminket mindig használtam, ha buliba mentem, kicsit erőteljesebbet és ennyi. Soha nem akartam többnek tűnni, mint amennyi vagyok, ehhez képest mindig is vonzottam az idősebb pasikat, pedig nem tettem érte.:)

Te viszont ilyen gondolkodásmóddal hidd el, hogy hamar lebuksz!:D

2015. júl. 16. 13:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Miután feltételül szabtad, hogy ne válaszoljuk, a kérdés mehet a levesbe.
2015. júl. 16. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!