Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen sikeres, és jó anime...

Milyen sikeres, és jó anime sorozatot kezdjek el?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném, hogyha segítenétek nekem. Nagyon-nagy anime rajongó vagyok, és nagyon sok anime sorozatot is láttam. De az a gond, hogy nem tudom, hogy mit nézzek, mert nem akarom abbahagyni, az anime nézést! Már előre is köszönöm szépen!

2015. júl. 14. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs milyen az ízlésed, ezért itt a vezett listám a teljesség igénye nélkül: [link]
2015. júl. 14. 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miket láttál, ezért itt vannak a kedvenceim:

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

Code Geass

Shigatsu wa Kimi no Uso

Gintama

Natsume Yuujinchou

Death Parade

Hikaru no Go

Steins;Gate

Psycho-Pass

Aldnoah.Zero

Bleach

Hamatora

Barakamon

D.Gray-man

Yu-Gi-Oh! Duel Monsters (japán szinkronnal, a Magyarországon is adott, agyoncenzúrázott, amerikai 4Kids verzió minősíthetetlen az eredetihez) képest

Chihayafuru

Ao Haru Ride

Devil Survivor 2 The Animation

Ao no Exorcist

Accel World

Wolf's Rain

07-Ghost

Hetalia

Soul Eater

Angel Beats!

Another

Mirai Nikki

K

No.6 (shounen-ai)

Boku wa Tomodachi ga Sukunai

Durarara!!

Egyébként minden évben kijön legalább 100-200 anime, szinte mindig van kiemelkedő alkotás, szóval kétlem, hogy abbahagynád az anime nézést:D

2015. júl. 15. 07:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenkinek a segítségét. Az egyáltalán nem baj, ha olyanokat, is küldtetek, amiket ismerek. Mert én hülye voltam, hogy nem írtam ki, vagyis bocsi. Köszönöm szépen!!

PinkPanther688

2015. júl. 15. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!