Hogyan érjem el?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni hogy milyen ha tökön rúgnak. Hogyan érjem el, hogy valaki tökön rúgjon?

2015. júl. 14. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:

2 lehetőség van:

- kiválasztasz egy ismerős lányt, odamész hozzá és kalap kabát megmondod neki, hogy ugyan rúgjon már egyet a lábad közé....

- odamész egy lányhoz ( akár idegen, akár ismerős ) és valahogy eléred nála hogy odarúgjon ( lehet azt tapizással, vagy egy ízléstelen rossz poénnal). Ehhez segít ha kissé terpeszben állsz, akkor a lány valószínűleg ösztönből is a tojásaidba fog térdelni....

Habár elég sötét vagy, hogy ilyen kívánságaid vannak.

2015. júl. 14. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Pl. úgy, hogy szólsz nekem, én ezt szívesen megteszem, főleg azért, mert engem meg az a kérdés izgat, milyen, ha tökön rúgok valakit. Ezt érthető módon a barátaimmal nem teszem meg, ellenségeim pedig nincsenek :)
2015. júl. 14. 20:40
 3/9 A kérdező kommentje:
#1-nek köszönöm az ötleteket. Tudom furán hangzik, de én egyáltalán nem élvezem ezt, csak kiváncsi vagyok hogy milyen. Jók az ötletek, csak az a gond, hogy nem igazán mernék odamenni senkihez, hogy ilyet kérjek tőle.:D
2015. júl. 14. 22:33
 4/9 A kérdező kommentje:
#2-nak: Ha csaj vagy jelentkezz nyugodtan, hw fiu akkor ne.
2015. júl. 15. 04:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Hidd el valami nagyon szar érzés, nem értem miért akarod magadat tökön rúgatni... Nekem elhiheted, volt már benne részem...
2015. júl. 15. 20:16
 6/9 anonim válasza:
100%
Nekem is volt benne részem és imádom. :)
2015. júl. 19. 09:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Te fiú vagy? És mit imádsz benne?
2015. júl. 19. 10:28
 8/9 anonim válasza:
100%

Igen, fiú vagyok.

Azt szeretem benne, ahogyan fáj, hogy ösztönösen viselkedsz akkor, levetkózöd magad, elengeded magad. Abban a pillanatban nem számít semmi, hirtelenül és kegyetlenül férkőzik be egy lány az intimitásodba. Emellett nagyon szexi, az a szép női láb mozgása, ahogyan rúg (a lábát külön nyalnám-falnám rúgás nélkül is :) és innen felül kerekedett rajtad egyetlen mozdulattal. Aztán meg a csajok nevetnek is a reakción, ami külön öröm, mivel valahogyan nekik is pozitív élmény (ha nem védekezésből csinálja). :)

2015. júl. 20. 08:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Megkérsz egy karatés nőt, hogy mutasson be néhány fogást rajtad.
2016. júl. 3. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!