Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sims 3 vagy Sims 4?

Sims 3 vagy Sims 4?

Figyelt kérdés
Tudom van már ilyen kérdés, de örülnék ha erre a kérdésre is válaszolnátok.Réggeben játszotam a Sim 2- vel.Aztán meg lett a Sims 4 amit szerettem is de a bele gondolok elég unalmas volt.Most a géoet újra telepítetük ( vagy mi :D ) és egy új Simset töltötem le .Ami Sims 3 és benne van az összes kiegészítő az alapjátékkal együtt ( nem tudom, hogy fog- e menni) . Na de mindegy az érdekelne, hogy a Sims 3 jobn mint a Sims 4 vagy nem? És ha nem miért nem és ha igen miért igen? Válaszokat előre is köszönöm .

2015. júl. 13. 11:22
 1/8 Bleichings válasza:
64%
szerintem jobb a sims 4 mert jobb ruhák vannak benne van tetoválás és ha felturbózod a kiegészítőkkel egy teljesen szuper játék érkezik :D .
2015. júl. 14. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Sims 3 összes kiegészítővel együtt még mindig magasan veri a Sims 4-et.

Amúgy az előző válaszoló nem tudom miért írta előnyként, hogy a Sims 4-ben tetoválások is vannak, mivel a Sims 3-ban szintúgy vannak. Sőt, szerintem már a Sims 2-ben is.

Ennek ellenére nem rossz játék a Sims 4 sem. Én jelenleg azzal játszom, mivel nekem a Sims 3 az összes kiegészítőjével borzasztó rosszul futott a gépemen, a végén már 5 percenként magától kilépett, menteni pedig kb. 100 alkalomból 1x lehetett, egyébként mindig valamilyen hibaüzenet jelent meg.

A Sims 4 pedig tökéletesen fut. (lekopogom)

2015. júl. 15. 00:11
 3/8 anonim válasza:
Én nem próbáltam a sims4-et de nem is nagyon érdekel szerintem jobb a 3. És igaz elvileg gyorsabban fut meg a ruhák, talán még a grafika de az semmi ezért még a világért se tölteném le. Ha engem kérdezel ugyan azt tudja.
2015. júl. 17. 19:38
 4/8 anonim válasza:
sims 4
2015. júl. 22. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a 4 visszatért az alapokhoz (1. széria), ezért nem tetszik, de nosztalgiázásnak jó, és kisebb teljesítményű gépeken is fut.

A Sims 3 pedig Sims 3, nekem az a best :)

2015. aug. 11. 19:04
 6/8 anonim válasza:
Sims 3 mert több a kiegészítő és amúgy a Sims 4 annyival lett másabb a Sims 3 -nál hogy egy kicsivel jobb a grafikája.
2015. okt. 27. 14:11
 7/8 anonim válasza:
Sims 3!! A 4 még kiegészítőkkel is borzasztóan üres, a 3-hoz képest! :) Remélem a 3-nál maradsz.
2015. okt. 31. 15:04
 8/8 anonim válasza:
Szerintem a The Sims 4 sokkal jobb!
2016. máj. 14. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!