Szerinted tetszem neki? Lent pár információ! = )
kezdődött azzal hogy először szólított meg azzal hogy:Jössz te is (..)arra a rendezvényre(bocsi de nemirom ki:)..
2. rendezvényen odajött a haverjaival és picit beszéltünk.
3.mikor lát akkor :Szia!+a nevem ( de olyan aranyosan:)
4.1x a szemét húzogatta fel tudod:D
5.meg énis odamegyek hozzá
6..Ja meg az egyik haverja köszönt nekem..de eddig észresem vett énse őt xD és mosolyogva mondta :Hellllló
7.Meg 1x odamentem hozzá beszéltem vele egy picit aztán a haverjai újjongtak tapsoltak meg mondtak jaj +a neve(ezt nemláttam nem hallottam bnőm mondta:)
Na szerintetek?
picit nagy a korkülömbség.5év...én vagyok a fiatalabb (Lány)
nemszeretnék "tolakodó" "rámászós" lenni... kezdeményezzek én többbször vagy várjam őt?(ez nagyon nehéz:)
NAGYON KÖSZI a válaszokat.
Üdv.
Szerintem folytasd így tovább, hagyd, hogy történjenek a dolgok szépen sorjában. :) Ha így fűződnek a történések, ahogy eddig, akkor lehet belőle egy-két dolog. :) Úgy gondolom, ezek erős jelek, hogy nem vagy számára közömbös!
18/L
az elsőnek nagyon nagyon kösziii=)
amúgy én (lány) én vagyok a fiatalabb és a fiú idősebb..jah és bocs de gimibe járunk már...
=)
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!