Bilincset vásárolhat 14 éves?
"diliboltokban", trükkös, vicces játékok boltjában szokott lenni olyan biztonsági kioldós bilincs, ami játszani elég jó, meg ha ugye nem ismeri a trükkjét az, akire ráteszik, akkor nem tudja kioldani a zárat, tehát működni működik. Egyelőre elég lesz az neked, 3-4 ezer forintért.
De igazi bilincset felnőtt sem könnyen kap, vagy többnyire nem legálisan, és azok sokkal komolyabb pénzekbe is kerülnek.
4: konkrét honlapcímek?
Mert a gugli ebben nem a megbízható barátunk
#2-nek
Ma már mindenki ismeri azokat a kulcs nélkül nyithatóakat. És ma a bilincs teljesen legális Magyarországon.
#3-nak
A szexbilincsek tényleg nem fog meg ma már senkit. Szétjönnek, szétesnek.
@6
Ilyet én is vettem, de ez szexbilincs védőborítás nélkül, kb 2 hét alatt tönkrement
6-os
"MILITARY SHOP" hát, ahhoz képest, kiröhögtetni magukat egy szexshopos bóvlival, én nem is értem....
Figyeled a megjegyzést a termékleírásban?
RENDELTETÉSE : DÍSZTÁRGY
:D
Tartani legális, még haverokkal is szórakozhattok vele(persze nem a város közepén).
De mondjuk nem hordhatod, ha betörnek hozzátok nem bilincselheted meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!