Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?!? 15/L

Figyelt kérdés
lécci irjatok. tippeket. hogy hogyan csináljátok. mondjuk a magolásokat. ilyenek.köszi
2010. márc. 3. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Én pl szeretnék tanár lenni és ezért úgy szoktam, hogy elképzelem, hogy atanulandó anyagot hogy magyaráznám a gyerekeknek. ha egyedül vagyok otthon akkor képes vagyok hangosan megtartani egy egész órát-képzeletbeli gyerekeknek XDXD Nekem ez bevált. az írásbeli leckéket meg megpróbálom úgy felfogni, hogy azon gyakorolhatomaz írást. ezt úgyértem, hogy én nagyon szeretem változtatni az írásomat. egyszer ferdén írok, egyszer egyenesen, ami éppen tetszik és addig addig próbálgatom hogy egyszer csak azt veszem észre hogy kész a feladat (de azért közben kicsit a feladatra is oda kell figyelni, hogy azért a megoldás is jó legyen) Jobb ötletem nincs, ha máshogy nem megy akkor erőltesd magadra! Én már megértettem, tanulni kell! Pedig én abszolút nem vagyok stréber. Sok sikert!

15/L

2010. márc. 3. 19:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm ezt kipróbálom!!:). amugy.:Pénis szeretem változtatni az irásomat. de inkább a magolással vana baj.télleg köszi.:)
2010. márc. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!