Az tényleg megtörtént, hogy egy 8 éves gyerek kiugrott a tizedikről a Dragon Ball miatt vagy ez csak egy városi legenda?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekelne, mert a neten rákerestem erre, de a „8 éves gyerek kiugrott a tizedikről a Dragon Ball miatt” mondaton túl több részletet nem tudtam meg. Mint például: Hogy hívták? Hogy nézett ki? Fiú vagy lány volt? Mikor történt? Hol történt? Egyáltalán ez Magyarországon volt?
És még korabeli újságot vagy tv híradást vagy híroldalt sem láttam, ami szólt volna erről.
2015. júl. 5. 22:16
11/11 anonim válasza:
Narutos sztorit én is halottam a Dragon Ballos kisfiút is természetesen. Nem tudok forrást de biztos hogy igaz. Nekem viszont úgy rémlik hogy ez Amerikában volt. Vagy ha nem is Amerikában biztos hogy nem Japánban. Ott akkora kultusza van az animének meg a Dragon Ballnak is, soha a büdös életbe nem hoznának összefüggésbe egy gyerek elhalálozást sem egy animével. Különben is mi jut el hozzánk a naprakész japán híradásból...,semmi maximum egy nagy cunami pusztítása. 90-es években meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!