Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vegyek sólámpát? Hogy működik?

Vegyek sólámpát? Hogy működik?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nagyon félek a sötétben, de megmozdulni sem merek, pedig tudom hogy nincs mitől félni, és hogy ezeket a dolgokat én képzelem oda. Ezek a dolgok mindegy mik. Olvastam hogy jó stresszoldó is tud lenni, jó hatással van az egészségre, stb...

Lényegében azért vennék, hogy legyen éjjeli fényem, és kipróbálnám milyen. Szerintetek megéri? És be kell dugni a konnektorba, vagyy valami?

Egyébként jól tudom, hogy a só lámpa himalájai sóból van, és az a hő hatására lassan párolog?

Köszi!

2015. júl. 4. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Be kell dugni a konnektorba. Szerintem megéri, igen. Elvileg allergiára is jó.
2015. júl. 4. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
A sólámpa egy felkapott dolog, de semmiféle egészségre gyakorolt jótékony hatása sincs. Semmi! A kősó egy pakisztáni bányából származik, s az jó messze van a Himalájától.
2015. júl. 4. 22:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Tényleg pakisztánból származik?
2015. júl. 5. 06:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondolhatod hogy himalájai sót csak a Himalájánál lehet bányászni.
2015. júl. 5. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Tényleg onnan származik, nem a hegyről. De teljesen mindegy, származhatna Mezőkovácsházáról.

Ha olcsó hangulatlámpát szeretnél, amelynek nem az acélja, hogy látni lehessen mellette, akkor a sólámpa lehetséges alternatíva. Egyéb hatást ne várj tőle.

2015. júl. 5. 12:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem, és holnap veszek egyet.
2015. júl. 5. 18:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Na, pár nap után, azt kell hogy mondjam : Megérte :D :D

Arra a célra amire én szerettem volna, vettem 1000 forintért egy sólámpát, amit éjszakára bekapcsolva hagytam. Véletlenül levertem de semmi baja nincsen.

Köszi

2015. júl. 8. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!