Vegyek sólámpát? Hogy működik?
Sziasztok, nagyon félek a sötétben, de megmozdulni sem merek, pedig tudom hogy nincs mitől félni, és hogy ezeket a dolgokat én képzelem oda. Ezek a dolgok mindegy mik. Olvastam hogy jó stresszoldó is tud lenni, jó hatással van az egészségre, stb...
Lényegében azért vennék, hogy legyen éjjeli fényem, és kipróbálnám milyen. Szerintetek megéri? És be kell dugni a konnektorba, vagyy valami?
Egyébként jól tudom, hogy a só lámpa himalájai sóból van, és az a hő hatására lassan párolog?
Köszi!
Tényleg onnan származik, nem a hegyről. De teljesen mindegy, származhatna Mezőkovácsházáról.
Ha olcsó hangulatlámpát szeretnél, amelynek nem az acélja, hogy látni lehessen mellette, akkor a sólámpa lehetséges alternatíva. Egyéb hatást ne várj tőle.
Na, pár nap után, azt kell hogy mondjam : Megérte :D :D
Arra a célra amire én szerettem volna, vettem 1000 forintért egy sólámpát, amit éjszakára bekapcsolva hagytam. Véletlenül levertem de semmi baja nincsen.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!