Funko pop! Figurák mért 14+-osak?
Figyelt kérdés
vettem egyet müanyagból van nagy szeme és feje van de ez mitől14+-os?semmit nem csinál hogy az legyen2015. júl. 4. 18:50
11/15 A kérdező kommentje:
a drift-et egy külföldi utazás során láttam meg és nagyon megtetszett így hát vettem egyet a másik kettőt pedig eBay-en rendeltem
2016. jan. 8. 21:13
12/15 anonim válasza:
Én az elsőt szintén ebay-ről, a másikat már a wooo.hu/funko-ról Innen rendeltem most egy Fabrikations Darth Vader-t is. Félek, hogy nem tudok majd leállni, annyira jól néznek ki :D
13/15 A kérdező kommentje:
én most a teljes steven universe-es csoportot szeretném :D
2016. jan. 29. 16:07
14/15 holdkoros80 válasza:
Melyik figura 14+? Még a véres rohamosztagos is 3+:)
15/15 A kérdező kommentje:
Ez már egy újabb figure, a régieken még rajta volt a doboz elején, lehet hogy ezen is rajta van, csak a hátulján :)
2016. aug. 12. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!