Mi az a snapchat?
Figyelt kérdés
Mindenhol látom, hogy "kinek mi a snapchat neve", de sehol nem találom azt, hogy az pontosan mi, és mire jó. Örülnék, ha segítenétek, hogy ne legyek ilyen tudatlan.2015. júl. 3. 22:03
1/4 anonim válasza:
Nem írtad be Google-be hogy snapchat, hogy megnyisd az első találatát?
Egyből a hivatalos oldal tölt be, ahol letölthető az alkalmazás.
A második találat egy leíró cikk arról hogy mi is ez.
Akkor hol kerested? Nyilván sehol, inkább kiírod hátha majd egy csicska megkeresi neked.
2/4 A kérdező kommentje:
Inkább arra gondoltam, hogy valaki értelmesen elmagyarázza nekem, ha ide kiírom... Csak egy kérdés. Az embernek már kérdése sem lehet?? Amúgy meg senkit nem akarok csicskáztatni, de ha valaki már úgyis tudja, könnyen leírhatja nekem.
2015. júl. 6. 14:16
3/4 anonim válasza:
úgy sincs életem leírom neked :D szóval ezen az alkalmazáson képeket és videókat küldhetsz más snapchat felhasználóknak amire rakhatsz egy feliratot biztos te is láttál már ilyen képeket. emellett nem csak egy embernek küldheted el hanem kirakhatod nyilvánosra is a videót/képet és azt azok fogják látni akik téged követnek
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!!! :)
2015. júl. 9. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!