Debreceni Egyetemi hallgatói akik voltak már Campuson. Segítség?
Megvettem bérletemet jó régen, megkérdezték hogy diák bérlet? RÁvágtam hogy igen, hisz diákvagyok (megjegyezném nem is tudtam arról hogy van ilyen kedvezmény) megnézték a diákom. megkaptam a bérletet. boldogan elraktam. és a múltkor fedeztem fel hogy bizony egy hallgatói bérletet kaptam. (lehet nevetni)
a kérdésem az lenne hogy beváltásnál felkell mutatni gondolom valami kártyát hogy az egyetemre járok? vagy nem? (mer ugye lehet hogy a diák alapján szűrnék ki a tanulókat már a bérlet vásárlásnálcsak ugye nekem ez nem jött össze)
azaz most akkor így odamehetek beváltani a bérletem? vagy elkell adjam és vennem egy teljes árú normál bérletet?
Én pár éve vettem hallgatói bérletet, és akkor a helyszínen kérték a Debreceni Egyetemes diákot, nem tudom, hogy most is így van-e.
Mindenesetre az a logikus, hogy belépéskor ellenőrzik a diákot, nem pedig jegykiadáskor, mert különben könnyen vissza lehetne élni a dologgal (pl. egy hallgató vesz több hallgatói jegyet, amit a normál ár alatt, de haszonnal ad el)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!