Mit gondoltok az ebayról megéri rendeli műköröm építő készletet?
en magamnak csinalom a kormeimet (zsele-tippel) es szinte mindent onnan rendeltem (lampat, tippet, zselet, ecsetet, stb.)
En kulfoldon elek itt mas az elektromos foglalat, ugyh ami lampa nekem jo az nekem Europaban nem fog mukodni, a keresesnel erre figyelj.
ecsetnel mindegy szerintem a marka
tippnel sem erdekel a marka, csak a szin/fazon
lampanal olyat vettem amiben legalabb 4 izzo van
zsele, lemoso, elofertotlenito szereknel pedig mindig ibd markat veszek es a legolcsobb/legmegbizhatobb eladot valasztom
Ha mar kerdeztel, akkor elmondom. Persze elobb tudnom kene, hogy neked lesz sajat hasznalatra, vagy dolgozol is vele es a klienseken fogod hasznalni?
Mert ha dolgozol vele, akkor hajra, megeri, vedd meg.
Ha csak magadnak venned, akkor:
- tul sok minden van benne. Engem is vonzanak a szep szines csillogo izek, de ismerve magamat soha nem hasznalom oket (mar kinottem a glitterek vilagabol ;) Nalam csak foglalnak a helyet a szines diszek/porok stb.
- a feher tip nekem sose jott be. Jobban szeretem az atlatszot vagy a csontszinut, de a full feheret en nem szeretem, plusz ha megnezed a tip fazonjat, az jo lesz neked? En nem szeretem ezt a tippet aminek ilyen sarkos a vege (az a resze amit a koromre ragasztok) Persze ezek csak szemelyes velemenyek, de te kerdeztel ;)
- Tovabba ez acrylic (port meg folyadekot keversz a kis uvegpoharban). En azt nem tudom hasznalni, szoval meg tobb felesleg nalam.
- A csipesz meg a diszfelrako eszkozokre se lenne szuksegem soha, ugyhogy en a te helyedben megneznem, hogy mik azok amik elengedhetetlenek (ecset, lampa, ragaszto stb) es megneznem hogy ezek kulon kulon milyen arban vannak es azt vennem amelyik jobban megeri.
A lampa hibatlan, nekem is pont ilyen van csak feher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!