Mi tudtok? Ez igaz? Vagy csak kamu?
Figyelt kérdés
Olaszországban tényleg nyílik szét a föld?
tudtok erről vmit?
veszélyben lehetnek az emberek emiatt
tudtok valamit?
2010. márc. 3. 14:13
11/23 A kérdező kommentje:
én is keresek
egyáltalán lány vagy?
kor?
én lány 15
2010. márc. 3. 14:29
12/23 A kérdező kommentje:
de nem ír sehol semmit az a gáz h a fontos dolgokat nem említik meg
2010. márc. 3. 14:29
13/23 anonim válasza:
lány 15 én is. Skype-od nincs? msn-ed van-e? ha van küld el privibe
14/23 A kérdező kommentje:
msn-em van
mi a címed?
felveszlek
2010. márc. 3. 14:37
16/23 A kérdező kommentje:
veszlek
2010. márc. 3. 14:38
17/23 A kérdező kommentje:
felvettelek
2010. márc. 3. 14:39
18/23 anonim válasza:
találtam egy cikket az olaszországi katasztrófáról és hát tényleg elég durva:S
19/23 anonim válasza:
Valahogy nem hiszem el, hogy Olaszországban nyílik a föld. Talán mert a rokonom ott dolgozik, és mindig beszélek vele. És máskor is voltak már hasonlók. Cunami, hurrikán, stb. Amúgy is van még 2 év, és mi az, hogy a meteort kilőtték? Hiszek az idegenekben, de ez hülyeség... Mikor kicsi voltam 2000-re mondták a világvégét, és még itt vagyunk. Egyszer abba kellett hagyni azt a naptárat. És azt mondják, hogyha nem is világvége, de valami nagy változás lesz. Nem tudom. A maják nem is ismerték Európát...
20/23 anonim válasza:
A cikkben is írják, hogy a földrengés miatt van. Nem folyamatosan nyílik... Atyám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!