Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az Arany Kaviár étteremben...

Az Arany Kaviár étteremben milyen szakácsként dolgozni?

Figyelt kérdés

Szeptembertől a Szinergia Taverna Tagintézményben fogok szakács+cukrász szakmát tanulni. Ez az egyik hely, ahova szeretnék gyakorlatra menni, legalábbis ahol dolgoznék(a Fausto étterem mellett).

Milyen ott a légkör?

A személyzet, a séf?



2015. júl. 2. 22:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!