Tudnátok mondani jó animéket?
Tudjátok nagy anime fan vagyok és elég sok animét láttam már... azonban mostanában nem találok olyan animéket amelyek lekotnének, ha mégis tanálok azok ilyen 25-50 részes kis animék amiket egy nap alatt végig nézek.Főleg varázslós, lovoldozos animéket keresek de természetesen lehet benne egy kis 18+ is [[ :D ]].Már kb 3 napja keresgélek.
Pár anime amiket már láttam [[hátha segítek vele másnak]]:
Láttam és ajánlom mindenkinek: Soul Eater,Naruto és Naruto Shippuden,Fairy Tail,One Piece,Full Metal Alchemist és Full Metal Alchemist Brotherhood,Black Cat,Devil May Cry,Magi,Code Geass,Hidan No Aria,Hellsing,Yu Yu Hakusho,Triman,Hitman Reborn,Yu Gi OH,A Kertvárosi Gettó és még sok anime :D
Láttam és nem tetszett [[Nem ajánlom]]: Elfen Lied,Beelzebub,Zombie Loan,Inuyasa,Slayers
Utálom: Dragon Ball
Oldalak ahol keresgéltem már:
és sok más oldal...

Anime keresgéléshez a legjobb az AnimeAddicts (magyar) és a MyAnimeList (angol). Több ezer anime van fent, kategóriákban. Listát is tudsz vezetni, hogy miket láttál, vagy szeretnél megnézni.
Amiknek a második évada nem átlagos (tehát nem azt írják, hogy 2, hanem más szavakat), azokat zárójelben megjegyeztem, hogy könnyebb legyen megtalálni:)
Accel World - akció, fantasy, iskolai, játék, romantikus, sci-fi, shounen
Angel Beats! - akció, dráma, fantasy, iskolai, seinen, természetfeletti, tragédia, vígjáték
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai. - dráma, misztikus, romantikus, seinen, slice of life, természetfeletti, tragédia
Another - dráma, horror, iskolai, lélektani, misztikus, misztikus, seinen, természetfeletti, thriller
Ao no Exorcist - akció, dráma, fantasy, kaland, shounen, szupererő, természetfeletti, tragédia, vígjáték
Bakemonogatari - akció, ecchi, horror, iskolai, lélektani, misztikus, romantikus, seinen, slice of life, természetfeletti, vígjáték
Bleach - akció, dráma, harcművészet, misztikus, shounen, szupererő, természetfeletti, vígjáték
Boku wa Tomodachi ga Sukunai - ecchi, iskolai, paródia, seinen, vígjáték
Btooom! - akció, dráma, horror, lélektani, romantikus, sci-fi, seinen, tragédia
Chihayafuru - dráma, játék, josei, romantikus, sport, vígjáték
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! - akció, dráma, fantasy, iskolai, mágia, misztikus, őrültség, romantikus, seinen, vígjáték
Clannad (második évad: Clannad After Story) - családi, dráma, fantasy, iskolai, lélektani, romantikus, seinen, slice of life, természetfeletti, tragédia, vígjáték
Claymore - akció, dráma, fantasy, guro, kaland, shounen, szupererő, természetfeletti, tragédia
D.Gray-man - akció, dráma, fantasy, horror, kaland, krimi, mágia, mecha, misztikus, shounen, szupererő, természetfeletti, történelmi, tragédia, vígjáték
Danganronpa Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei The Animation - akció, horror, lélektani, seinen, thriller
Darker than Black - Kuro no Keiyakusha (második évad: Darker than Black: Ryuusei no Gemini) - akció, dráma, fantasy, kaland, misztikus, sci-fi, szupererő, természetfeletti, tragédia
Durarara!! (második évad első harmada: Durarara!!x2 Shou, második harmada: Durarara!!x2 Ten - a nyári szezonban fog futni, harmadik harmada: Durarara!!x2 Ketsu - téli szezonban fog futni) - akció, iskolai, misztikus, romantikus, seinen, slice of life, szupererő, természetfeletti, vígjáték
Death Note - akció, dráma, fantasy, horror, lélektani, misztikus, shounen, természetfeletti, thriller
Death Parade - dráma, játék, lélektani, misztikus, thriller, tragédia
Ef - a Tale of Memories. (második évad: Ef - a Tale of Melodies) - dráma, iskolai, lélektani, misztikus, romantikus, seinen, természetfeletti, tragédia
Fate/stay night: a Fate/ univerzum elég nagy, én így ajánlom megnézésre:
1. Fate/stay night
2. Fate/Zero (a Fate/stay night előzménye, de utána készült el, és a Fate/stay night visual novel alapján)
3. Fate/stay night: Unlimited Blade Works - Prologue (az UBW a Fate/stay night visual novel másik route-ja, egy darabig hasonlóan alakul a történet, mint a sima stay night, de aztán különválik)
4. Fate/stay night: Unlimited Blade Works
Gintama (második évad: Gintama' vagy Gintama (2011), harmadik évad: Gintama' Enchousen, negyedik évad: Gintama° vagy Gintama 4) - akció, dráma, fantasy, kaland, paródia, sci-fi, shounen, slice of life, szamurájos, vígjáték
Remélem, ezekkel elleszel egy darabig, ha tetszettek, és szeretnél még többet, írj nyugodtan:D
Szia!
Tudok ajánlani pár animét bár a hosszabbak szerepelnek a listádon szal azokat kihagyom:
Kuroko no basket
Free!
ao no exorcist
beelzebub
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!