Postai utánvéttel szállítanak nekem akkor ha nem tetszik az aru és nem fizetem ki akkor megy vissza a feladónak?
Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 21:03
1/2 anonim válasza:
Ha magánszemélytől veszel, az arra vonatkozó szabályokat nem ismerem. Az üzletekből történő online vásárlásra viszont korrekt választ tudok adni.
Amennyiben interneten rendelsz terméket kiszállítással, 14 napod van arra, hogy elállj a vásárlástól. Ha már a csomag elindult, a visszaküldés költsége a vevőt terheli. Akkor is, ha el sem jutott hozzád, mert a lemondás után a bolt visszafordította a cuccot.
A nem veszem át, nem fizetem ki viszont inkorrekt eljárás. Azért írom azt, mert tapasztalom, hogy sokan tesznek így.
Ha az történik, hogy már úton van hozzád az áru, de nem kell, akkor hívd fel e boltot. Ne onnan találják ki a szándékot, hogy a postás beállít hozzájuk a csomaggal.
2/2 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem a kèrdést hogy te fel akarod bontani a csomagot mielõtt még kifizetted volna és ha nem tetszik a rendelt termék akkor visszaküldöd a feladónak. Ez azért nem fog menni mert a postás nem fogja addig a kezedbe adni a csomagot míg ki nincs fizetve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!