Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, hogy a...

Mit lehet tenni, hogy a baráti kapcsolat újra jó legyen?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm(nevezhetem annak,hiszen egy időben elég jó barátnők voltunk),akivel már 3 éve ismerjük egymást.Az első másfél két évben elég sűrűn találkoztunk,üzik stb.Az utóbbi időben elég elfoglalt állítása szerint.Mikor megbeszélünk egy találkozót,az mostanában sose jön össze.Amikor írok neki,ő is ír egy párszor,aztán megint csendben van.Ha felhívon örül neki meg minden,üzit ír,aztán megint csend.
2008. szept. 3. 00:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pont én is így vagyok vele! Én próbálkozom, de egyelőre nem sok sikerrel. Azt gondolom tényleg el van foglalva (az én esetemben legalábbis), de amikor beszélünk telón akkor ugyanolyan jó hangulatban beszélünk, mintha csak tegnap találkozzunk volna utoljára.

Én szoktam emailt, sms-t írni, elmondom mi van velem, őrá is rákérdezek, és mindig megemlítem hogy olyan jó lenne találkozni, és inkább személyesen megbeszélni azokat amiket leírtam, erre általában pozitív válasz jön, csakhát két különböző időbeosztásban dolgozó embernek néha nehéz összeegyeztetni a szabadidejét...

2008. szept. 3. 08:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy igazi barátság nem a találkozások számától függ. Ha tényleg fontosak vagytok egymásnak, akkor ha havonta egyszer találkoztok akkor sem fogtok eltávolodni, lesz közös téma.
2008. szept. 3. 12:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Persze,ez rendben van,de mi már több mint egy éve nem találkoztunk.Azóta valahogy sohase jön össze.Nem az én részemről.

Köszi a válaszokat.

2008. szept. 3. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem is így van....én is gondolkodom, hogy barátság-e ez...mert ha mégis telózunk, akkor mintha mi se történt volna és egymásra vagyunk hangolódva...de, h barátság-e ez arra még nem jöttem rá....vírtuális barát...számíthatsz rá, h ha bajban van azonnal segítségedre megy? v csak utólag meghallgatja, h hogyan oldottad meg a problémát?
2008. szept. 3. 15:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Én nem igazán szoktam vele a problémáimat megbeszélni.A neten ismertem meg kb.3 éve.Ahogy írtam is másfél évig kb,kicsit tovább,azért havonta egyszer összefutottunk mindig,pedig akkor is volt dolga.Azóta én keresem őt,de amikor beszélünk örül nekem,de ennyi,mert a talik nem jönnek össze.Ha meg esetleg nem akar már barátkozni vagy valami,nem értem miért nem mondja/írja meg.
2008. szept. 3. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!