Tudnátok nekem olyan iskolát mondani, ahol tanítanak Japánt?
Sziasztok! Tudnátok nekem olyan iskolákat mondani Lehetőleg Hajdú-Biharban ahol tanítanak Japán nyelvet?? :)
Előre is Köszönöm a válaszokat! :)
Fú, hát nem tudom, hogy ott van-e olyan. :/
Amúgy ilyen esetben kis betűvel írjuk a japánt. Csak akkor kell naggyal írni, ha az országra gondolsz.
Mivel nem írtad, hogy milyen iskola (közép vagy fősuli), ezért csak belinkelem, amit találtam, oda van írva a sulik után a város:
Ez nagyon édes, hogy nagy betűvel írod őket és végül is szíved-jogod, hogy hogyan szeretnéd leírni, csak hát ja... ez helytelen, és ha nagyon megszokod, hogy így írd vagy valami, majd esetleg szakdolgozatnál vagy valami hasonló kaliberű dolognál is ha így írod le, akkor a tanárod csak sopánkodni fog, hogy nem hiszi el, hogy még ezt sem tudod...
attól nem lesz kisebb a hordereje, ha a magyar helyesírás szerint írod őket
de leírom még egyszer, ez csak az én véleményem, nem akarlak piszkálni vagy valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!