Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha megkérdezik szóbelin hogy...

Ha megkérdezik szóbelin hogy Miért ebbe az iskolába jelentkeztem? Mit mondjak?

Figyelt kérdés
az az igazság hogy egyetlen egy suliba szeretnék nagyon járni amit ugye elsőnek jelöltem de oda nem hiszem h felvesznek:/ ezért maradtak ezek.szóval nem tudok mit mondani,mert őszintén szólva nem érdekel de ezt nem mondhatom:( lécci segitsetek
2010. márc. 2. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
ilyenkor HAZUDJ, őket úgyse tudják meg az igazságot
2010. márc. 2. 18:05
 2/10 A kérdező kommentje:

hazudnék csak nemtudok mit.mondjuk az milyen h:

mert nagyon tetszik az egész iskola.mindenkitől csak pozitiv dolgot hallotam.pl rendesek a tanárok,jól tanítanak. a diákok is jók.régóta érdekel már ez a szak.(csak itt nehogy kérdezzenek h miért:O)

na szerintetek?

ötleteket lécci*-*

2010. márc. 2. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű suliba jelentkeztél ? Idegennyelvet fogszt anulni ? Közgázt ? Egészségügy ?
2010. márc. 2. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Amúgy jó az, amit leírtál. De miért nem akarod, hogy emgkérdezzék ? Annyit kell mondani, hogy érdekel. Kész, ne spilázd túl.
2010. márc. 2. 18:48
 5/10 A kérdező kommentje:

az egyikbe egészségügy

a másikba informatika,közlekedés

és jövőhéten spec angol-ra megyek

:(

2010. márc. 2. 18:50
 6/10 A kérdező kommentje:
hu hát köszi.csak félek hogy visszakérdeznek h miért? vagy ilyesmi. de ha nem akkor nemgáz:)
2010. márc. 2. 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Oké.

Én is eü-s vagyok. Én ezt mondtam, szeretnék emberekkel foglalkozni, nem mellesleg érdekel az emberi test és a biológia. Angolra tanulni kell, nincs mese. A többit nem tudom.

2010. márc. 2. 18:52
 8/10 A kérdező kommentje:

huh ez tökjó.köszi:)

akkor az egyik megoldva:D

2010. márc. 2. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Úgy rühellem az ilyen f-szságokat! Kamuztatni az embereket ilyen idióta kérdésekkel. Mondjad nekik, hogy k-pják be, mindenki hazudik, de Te most fáradt vagy hozzá. Pfuj felvételik
2010. márc. 3. 01:29
 10/10 anonim válasza:
100%

utolsónak: bunkó! ne írj ide ha csak ilyet tudsz! Normális választ nehezedre esik adni? szerencsétlen!! nem meg az ilyen emberektől van herótom!!!

Én ma megyek szóbelizni! Átérzem , hogy mit érzel

2011. márc. 2. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!