Hol tudom eladni használt gázpisztolyom?
Szeretnék tőle megválni mert nincs szükségem már önvédelmi fegyverre, szerencsére sose kellett használnom.
Tudtok valami oldalt ahol lehet árulni? Vagy Debrecenben vesznek be valahol ilyesmit?
1-2 hirdetőoldalon próbáltam de nem engedélyezett fegyver árulása >> pl. jofogas.
hát én csak ezt az 1-et találtam:
de itt meg kiírja egyből hogy:
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás rendelkezéseinek megsértését.
Meg úgy emlékszem hogy ide már egyszer kiírtam és kidobtak a fórumról :|
itt hirdettem én is pár éve,akkor nem volt ilyen ablak. szerintem simán meglehet hirdetni,kutya nem fog vele foglalkozni hogy magánszemély vagy,annyi hogy amennyire én tudom postázni stb nem lehet ezeket.
személyesen szabad lebonyolítani adás vételivel.
Posta vagy futár egyre megy,én úgy tudom törvényileg csak személyesen de biztos vannak akik küldözgetik is.
Adás vételi viszont kell főleg ha neveden is van,van viselési is.
A nevemen van viselési engedéllyel.
Eladás előtt rendőrségen le kell adni az engedélyt vagy hogy működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!