Most akkor itt van a világvége a nyakunkon?
Figyelt kérdés
A vizeink kilépnek medrükből, termőföldjeinket elöntik, vasárnap bolida látogatott meg minket, más országokat pedig cunami és földrengés sújtja ráadásul a mayák is 2012 december 21-ig készítették a naptárt!
(A legendát erősítheti az a tetszetős szám is, amit a szóban forgó nap előtti dátum nemzetközi rövid naptári formája ad: 20.12.2012.)
2010. márc. 2. 13:39
1/11 anonim válasza:
Egyszer úgyis abba kellett hagyniuk a majáknak a naptárírást!!szerintem nem lesz világvége!!
2/11 anonim válasza:
csak azért van ez h 2012.12.20 vagy 21, mert más számokat nem ismertek xD csak a 0, 1, 2:)
3/11 anonim válasza:
Én elképzelhetőnek tartom. A mayák biztosan tudnak valamit, de lehet,hogy csak nagy változás következik be, esetleg nem világvége csak az emberiség fele kipusztul...De mostanság sűrűn állították,hogy ebben meg ebben az évben lesz a világvége, de még nem jött össze nekik. Majd meglátjuk, kíváncsi vagyok.
4/11 anonim válasza:
2000-ben is megjósolták, és mégis itt vagyunk!!!!!!!!!!!!!!
5/11 anonim válasza:
Az én nyakamon a fejem van, és abban nincs káosz.
6/11 A kérdező kommentje:
Én már úgy várom 2012 dec 20-át! :D
Remélem történik vmi klassz dolog! :D
2010. márc. 2. 14:02
8/11 anonim válasza:
A mayák nem ismerték a mi világunkat, és csak azt hitték, hogy ők vannak. Ennyi. Különben is... lehet hogy amikor odáig írták, majd elölről kezdődik. Ugyan kérlek... ln azt is hallottam, hogy kitoltál 2050-re. És mér máskor is voltak cunamik, azért áradnak a folyók, mert sok volt a hó, aminek meg egy csomóan örültek (legalábbis az elején. Máskor is voltak viharok, rengeteg áldozattal. Miért fogod erre? Még 2 év ígyis úgyis van, de szerintem semmi nem fog történni. Valami változást mondogatnak, ez talán még igaz is. De ez röhejes... Bolida... és ha csak egy kis meteorit darabka volt, a hullócsillagok mindig lehullanak valahol. EZ nem az volt, de ez is lehullot. Aztaaaa
9/11 anonim válasza:
Ha a maják kihaltak,hogy készítsék tovább a naptárat?
10/11 A kérdező kommentje:
A bolida kivételesen igaz! Barátommal épp hazafelé mentünk mikor láttuk a fényt! Volt egy hosszú szünet és utána olyan hang volt mintha dörgött volna az ég.
Amúgy nem kell halál komolyan venni a kérdést! Ezt csak úgy elgondolkodtatásból írtam...:)
2010. márc. 2. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!