A mai napon a rendőrségen nyilvántartásba vettek. Az ott készült fényképeket meg lehet valahol nézni?
igen, a jelentésben, valamint később az aktádban.
Egy icipici kutatás után pedíg az interneten...
Vigyázni kell a kábítószerrel ám!
köszi!
Az elővigyázatosságot én is ajánlom
gratulálok, szóval szerinted minden egyes adatod titkos és a büdös életbe nem érik el?
ismét csak gratulálok...
Kedves ismeretlen,szövegértési nehézségekkel küszködő embertársam!
Hol írtam én azt le, hogy "minden egyes adatod titkos és a büdös életbe nem érik el"? Akinek jogosultsága van ehhez a nyilvántartáshoz, az természetesen hozzáfér a fényképekhez és a kérdező adataihoz, de ez nem nyílt adattár. Várj, segítek, hogy te is megértsd, leírom egyszerűbben: neked, mint hozzáférési jogosultsággal nem rendelkező állampolgárnak, semmi közöd hozzá, hogy mi és ki van benne.
Ha képes lennél értelmezni a kérdező kérdését, akkor megértetted volna, hogy arra kíváncsi, hogy a rendőrségen róla készült képeket meg lehet-e nézni. A kérdésből kiindulva nem gondolom, hogy azonnal be akarna törni a rendőrségi nyilvántartásba. A válasz tehát az, hogy nem, nem lehet megnézni a fényképeket.
De ha te tudod, hogyan lehet, linkeld már be, ne hagyj engem ilyen tudatlanul, hátha tanulok valami újat. (Ki tudja, lehet, hogy az Anonymus tagja vagy, bár ezt őszintén szólva kétlem) Tényleg, amúgy mi a neve a rendszernek, ahol ezt tárolják?
Gratulálok, öntökönrúgásból ötösre vizsgáltál. Leülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!