Hogyan zajlik egy tánciskolában a felvételi?
A miskolci elte dance-be szeretnék jelentkezni augusztusban , mert akkor van a felvételi. Viszont fogalmam sincs mik a követelmények , vagy , milyen fokozatok vannak hiába próbáltam utána keresni . Így azt sem tudom mi történik egy felvételin , saját koreográfiát kell bemutatni , vagy ott mutatnak .( Lehet , hogy én voltam túl béna , és hamar feladtam a keresést , szóval bocsi ha igen .) Nagyon szeretnék oda járni , egy éve táncolok hip hopot , és külső szemlélők szerint jól csinálom ( családtagok , barátok ) magam részéről nem nyilatkoznék , mert nagyon erős az önkritikám .
Köszönöm a válaszokat .
14/L
Az, hogy ott konkrétan mi történik, azt nem tudom, de ahol én jártam, ott egy papírlapra felírod a neved és elérhetőséged, kicsengeted a kurzus árát, esetleg aláírsz egy (felelősségvállalási) nyilatkozatot és kész.
Ha jól értem, akkor nem hivatásos fellépő csoporthoz, vagy versenykategóriába mész, ahol azért vannak kritériumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!