Miért van az hogy 1 csomo suttyo alapvetö dolgokat nem tud megtalálni se itt se az interneten? Illetve miért kell olyan kérdéseket feltenni amiket már százezerszer feltettek? Ez titeket is felkur agyilag?
Az önálló, kreatív gondolkodás teljes hiánya. Sajnos a mai magyar iskolarendszer se arra biztat, hogy használd az agyadat, csak bemagoltatja a tudnivalókat, oszt jónapot. (Magam is tanár vagyok, nyugodtan ócsárolhatom a saját szakmámat.) Másrészt meg ez ma a trendi a fiatalság körében: ne gondolkozz azon, hogy mit miért csinálsz, csak élvezd az életet, hasonulj a közösséghez, amihez tartozol, és bambulj bele a világba. De nehogy gondolkozz, nehogy használd az agyadat, hogy minek jó neked a cigi, a pia, a szex, a piercing (egyedül arra jó, hogy neérezd magad küéönbözőnek másoktól).
Namármost ha valaki a saját társaságában annyira önállótlan, hogy ők mondják meg neki: hogyan viselkedjen, hogyan öltözködjön, milyen legyen az értékrendje, akkor gondolod, hogy képes önállóan csinálni bármit is? Pl megkeresni egy infót a neten. Minek, majd megteszi helyette valaki más, egy ostoba, ő meg addig is élvezheti az életet...
ilyen kérdés is van vagy 100...
úgy látszik, ezzel együtt kell élni.
Szia!
Már ne haragudj de a Tied is pont egy ilyen kérdés! Ha emlékeim és a kereső nem csalnak ez a téma is igen sokszor fel van vetve! Egyébként, hogy válaszoljak is, egyszerűen lusták az emberek keresni. Viszont azzal is tisztában kell lenned, hogy az, hogy neked valami alapvető, vagy egyértelmű nem jelenti azt, hogy mindenki másnak is az. Lehetnek itt fiatalabbak is, esetleg nem túl jól tájékozottak, vagy akár olyanok akik jobbnak találják itt feltenni kérdéseiket mint pl. google-ban keresni (erre az esetre tedd be pl ezt a linket [link] ), lehet olyan is aki mások véleményére kíváncsi és nem akart fórumokat böngészni órákon át.
Laci
Sajnos nem ismerem...de ha megtalálod valahol küldd el nekem is mert érdekelne. Bocs a kérdezőtől az OFF-olásért
Laci
igen, erre gondoltam. csak magát ezt a linket láttam: [link] - nyilván a példa kedvéért írtam be így. :) köszi.
És látod, kedves kérdező: erre pont jó volt a te kérdésed ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!