Soproni Erzsébet Oktató Kórházban dolgozó nővérek?
OKJ 54-es felnőtt szakápoló végzettséget szereztem idén, nagyon tetszik Sopron és a kórház felől érdeklődnék milyen a sebészet vagy traumatológiai osztálya.
Valamint a nővérszálló milyen és mennyibe kerül? Cafatéria és/vagy ruhapénz van-e ?
Sajnos nincs ismerősöm ott, én pesti vagyok ezért gondoltam itt esetleg valaki tudna segíteni aki ott dolgozik/dolgozott.
Előre is nagyon kö szönöm!

pesti létemre nem mennék másik magyar városban ha kórházban akarnék dolgozni, mert ott aztán lehet válogatni máshol meg nem. Ha az egyik nem jó akkor tudsz menni a másikba, viszont egy városban általában egy kórház van, ha az nem jó, járogathatsz át a másikba és itt kilőve, mert a többi meg messze lesz.
Győr-Moson-Sopronban öt kórház van. Ebből hármat érdemes megemlíteni ami számít is: Győr, Sopron és Mosonmagyaróvári.
A csornai a negyedik, és az ötödik a kapuvári de ezek már nagy nullák. A csornaiak Győrbe, a kapuváriak többsége meg Sopronba járnak kórházba.
Az óváriaknak is sokszor Győrbe kell menniük mert sok minden van ami ott nincs. Ez van. Maradj pesten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!