Mi a megnevezése annak a fajta festéknek az autókon aminek betekintési szöghöz képest változik a színe?
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 14:27
2/9 A kérdező kommentje:
ahaa, jól sejtettem :D
és az nagyon drága?
2015. jún. 23. 15:00
3/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem a gyöngyházra gondolt. A gyöngyháznak van egy gyöngyház hatása (milyen meglepő :D ), egy krémes jellegű csillogása. Az a festék, ami a beesési szög függvényében más színűvé válik, az nem gyöngyház. Ellenben piszok drága.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát fogalmam sincs mit takar a ˝gyöngyház˝ kifelyezés... :D
Csak azért kérdeztem mert láttam egy autót aminek pont ugyanilyen volt a festése:
2015. jún. 24. 00:17
5/9 kari ka válasza:
Itt van ezt egy autófesték áruházból irtam ki:A fémesen csillogó, a szivárvány hatású és a nézőpont-függő optikai hatásokat manapság már sok hétköznapi termékben láthatjuk. Ezek az optikai effektek nem csak dekoratív célokat szolgálnak hanem az autók fényezésében és festésében is részt vesznek...
6/9 kari ka válasza:
És itt irja hogy többek között a gyöngyház festés is beletartozik.
7/9 anonim válasza:
Ez akkor sem gyöngyház.
Ez egy speciális festék.
8/9 anonim válasza:
Megtaláltam. Flip-flop fényezés a neve.
9/9 A kérdező kommentje:
ahaa :D köszönöm
2015. jún. 24. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!