Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Könyvet írnék! Segítség!...

Könyvet írnék! Segítség! Rengeteg ötlet van a fejemben, ami megvalósítható, s most egyre vagyok különösen ráállva. Egy a probléma: Félek, (mivel most néztem meg az egészet) hogy Death note copy! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ha túl copy, akkor ráállok a többi történetre: A történet, hogy egy 16 éves gyerek, Jason talál egy órát egy leírással, ami azt írja, hogy a Földön három ilyen órát rejtettek el, s az egyiket ő találta meg. Az óra lényege, hogy visszafele jár, s különleges mutatókkal, és részekkel rendelkezik, mely jelzi, hogy a viselő ember mikor fog meghalni. Ezzel nem is lenne baj, na de, ha az órával a kezünkön (amit egyébként, ha felvettél, halálodig nem tudod levenni)ölünk, akkor a viselő a megölt ember élettartamával hosszabbítja meg saját életét (!). Jasonnek pedig kell a hosszú élet(hogy legyőzhesse a később feltünő Micet) , ezért apja pisztolyával öli a bűnözőket (!), miközben a rendőrség üldözi. Jason később találkozik a másik órát viselő személlyel, (a 3. csak később tűnik fel) Mattel (beceneve Mice), és innentől egymással kezdenek kiszúrni, és átverni a másikat, hogy a végén csak az egyiküknek maradjon hatalma. Ez az alapsztori. Túl nagy copy? Érdekelne titeket egyáltalán?

2015. jún. 23. 14:25
 1/10 anonim válasza:
58%
Tehetséges vagy! Én biztos elolvasnám! Szerintem egyáltalán nem copy! Sok sikert a továbbiakban!
2015. jún. 25. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mint egy amerikai film forgatókönyve. Szerintem jó a stílusod, jól fogalmazol. De én biztos, hogy nem fogom elolvasni ezt a könyvet, mert nem szeretem a véres sztorikat sem filmben, sem könyvben. Ha komolyabb hangvételű sztorit is írsz majd, arra vevő leszek. Sok sikert kívánok! Jó az irány!
2015. jún. 25. 13:52
 3/10 Csicsky ***** válasza:
100%

Szerintem is jó az ötlet, de vigyázz! Az ötlet csak az egyik dolog, a másik maga a konkrét történet, ami az ötletre épül. Egy jó ötletet is el lehet rontani azzal, ha a történetírás terén már nem tudsz remekelni. Egy ki segítség:

[link]

Amúgy sok sikert!

2015. jún. 25. 14:16
 4/10 anonim válasza:
77%

Te jo eg ez valami eszmeletlenul jo !*.* en kerlek teged , hogy ird meg hihetelen siker lenne , es giga fantaziad van:D

Nem tudnal belole reszletet kuldeni ?Mert az iras stilusodtol nagyban fugg a konyv minosege , es ennel a mufajnal nagyon kell figyelni , hogy ne is ird tul es ne legyen " 13 eves kislany irta " kinezete sem .

2015. jún. 25. 17:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen! Nem gondoltam volna, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapok... Hozzá is kezdek. Köszönöm mindenkinek. Ez jól esett!
2015. jún. 25. 22:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Jaj még valami. Milyen részletet küldjek? Privátban, vagy írjam ide? Elejéből küldjek, egy durvább részből, hogy gondolod(gondoljátok)? Köszönöm!
2015. jún. 25. 22:58
 7/10 anonim válasza:
100%

szia. nekem nagyon bejött az ötleted :)

szerintem jó sztori lesz, és ha nem mondod h előtte Death Note copy miatt félsz nekem nem jutott volna eszembe

én is szívesen olvasnék belőle :) ha gondolod küldhetsz részleteket akár privátba is

2015. júl. 2. 16:36
 8/10 V.Tina válasza:
Fogalmam sincs milyen a Death Note, de nagyon tetszik! Szerintem írd meg, és tuti sikere lesz! ;) :) :D
2015. júl. 2. 16:50
 9/10 anonim válasza:
Az elejebol kaphatnank izelitot?:)
2015. júl. 23. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát, kiadni nem fogják, ami ennyire hajaz valami másik műre.
2016. aug. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!