Könyvet írnék! Segítség! Rengeteg ötlet van a fejemben, ami megvalósítható, s most egyre vagyok különösen ráállva. Egy a probléma: Félek, (mivel most néztem meg az egészet) hogy Death note copy! Szerintetek?
Szerintem is jó az ötlet, de vigyázz! Az ötlet csak az egyik dolog, a másik maga a konkrét történet, ami az ötletre épül. Egy jó ötletet is el lehet rontani azzal, ha a történetírás terén már nem tudsz remekelni. Egy ki segítség:
Amúgy sok sikert!
Te jo eg ez valami eszmeletlenul jo !*.* en kerlek teged , hogy ird meg hihetelen siker lenne , es giga fantaziad van:D
Nem tudnal belole reszletet kuldeni ?Mert az iras stilusodtol nagyban fugg a konyv minosege , es ennel a mufajnal nagyon kell figyelni , hogy ne is ird tul es ne legyen " 13 eves kislany irta " kinezete sem .
szia. nekem nagyon bejött az ötleted :)
szerintem jó sztori lesz, és ha nem mondod h előtte Death Note copy miatt félsz nekem nem jutott volna eszembe
én is szívesen olvasnék belőle :) ha gondolod küldhetsz részleteket akár privátba is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!