Ti mit csináltok szabadidőtökben?
Jól lekorlátoztad a szabadidő jelentését... :D
Nem nézek sorozatokat, inkább filmeket. Mindenfélét. Legutolsó filmnézős szakaszomban a Kontrollt néztem, meg a Gyalog galoppot, a Barakát. Mind tetszett. :) De leginkább a Baraka.
Nem szoktam játszani számítógépen.
Futni szoktam, kerékpárral túrázni.
Ezentúl, a szabadidőmben szeretek heverni az ágyon és zenét hallgatni, olvasni, írni, rajzolni, fotózni, kutyával foglalkozni, természetben lenni, feküdni kint a fűben, beszélgetni érdekes, idegen emberekkel, koncertre járni, bulizni.
Mikor mi. :)
Az első a gitározást kifelejtette:P
Én így nyáron strandra járok szabadidőmben, néha elmegyek futni, mászkálni a városba, sörözni xDDD
És ha ki lenne téve neki egy olyan értelmetlen felhasználónév mint neked akkor beljebb lennél? Akkor már nem lenne anonim?
Egyébként hogy ne legyen off:
A Better Call Saul-t kezdtem most el nézni, mert a Breaking Bad-et már végignéztem, de sok sorozatot nézek/néztem már.
Nem Játszok számítógépen, csak néha konzolon.
Teniszezni járok. Meg ha nem lenne ilyen fos idő még elég sok mindent lehetne csinálni így nyáron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!