Szerintetek ciki 15 leszek es nezem a violettat?
Figyelt kérdés
2015. jún. 22. 11:28
1/12 A kérdező kommentje:
nem azt kerdeztem,hogy hany vagy es ha nem ismered akk minek irsz nem kertelek hogy irjal!!
2015. jún. 22. 11:49
2/12 anonim válasza:
Nem. De nem mindegy az neked? Ha szereted, akkor ne válasszon el tőle az, hogy te már ,,túl öreg" vagy hozzá. Nincs ezen semmi ciki/gáz.Én is hamarosan 15 leszek, és nézem. Vannak akik beszólnak, hogy ez a kis 8 éveseknek való, de nem érdekel, szeretem és kész. Ízlések és pofonok. Mindig lesz valaki, aki be fog szólni miatta. De ez nem azt jelenti, hogy ciki, csak éppen más az ízlése.
3/12 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz.16 éves vagyok és nézem,nem érdekel más véleménye és kész.
4/12 A kérdező kommentje:
kosz a valaszokat jol esik, hogy velem egykoruak is nezik!
2015. jún. 23. 13:23
5/12 anonim válasza:
oktoberben leszek en is 15éves és nézem meg megyek is a koncertre utobbin meg gondolkozom h ciki e vagy nem...
6/12 anonim válasza:
Mi ez sok "ciki" kérdés??? 14 évesen még csak-csak elnézik, de 15 évesen engem is cikiznek. Lesz@rom! Én imádom, és nézem. Ha neked nem ciki, akkor nézd! Kit érdekelnek mások? A Violetta amúgy is azt tanítja, hogy vállald fel magad! Te jó ég...
7/12 anonim válasza:
egyáltalán nem az!
én 16 vagyok és nem szeretem a Violettát...hanem imádom :)..koncertre is megyek :3
ki az aki jön a Violetta Live-ra 30-én a 14:30-ra? :o
8/12 encike3000 válasza:
persze hogy ciki mert 5 éveseknek való de én is nézem
9/12 A kérdező kommentje:
szerintem nagyon tevedsz,mert egyaltalan nem 5 eveseknek valo
2015. júl. 6. 18:58
10/12 anonim válasza:
Nem 5 éveseknek való...
Az 5 évesek hol tudják azt hogy mi az a szerelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!