Ez drog egyáltalán? És, ha igen milyen a hatása? (Lent! )
Olvastam olyanról,hogy a ruha ujjára fújt dezodor spray ha belélegzik onnan,akkor olyan hatást fejt ki,mint a többi inhaláns,vagy drog.
Ha így van,akkor ennek milyen "hatása" van? Elkábulsz tőle? Vagy mi? Elég nehezen hiszem,hogy a dezodor ilyet okozna,hisz nap,mint nap fúj magára az ember,mégsem lesz tőle függő. Erről ti tudtok valamit?
Értem.
De ugye van a Life Networkon is egy erről szóló műsor a "Sokkoló Függőségek" es ott is volt egy olyan rész,ahol a csavo sprayket "szívott"
Hogy erted,hogy közvetlenül?
Mérhetetlen sokszor fujtam mar veletlen az arcomba,es meg sosem kabultam be tole
Előző vagyok.
Érdekes, a maruhána mégis illegális, pedig gyógyászati célokra is lehetne használni. Ezt meg mindenhol lehet kapni és zombi leszel tőle... -_-
Ha a benne levo gázok a fontosak,akkor nem azt a patront szívják ami a flakonok belsejében van?
Bar nehez elhinni h egy szipus szétszedi ezert a dezodort vagy barmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!