Ha lenne 2 milliárd forintod micsinálnál vele? =)
ha lenne két miliárdom, vennék egy lamborghinit, egy luxusvillát valahol a tengerparton, elmennék világkörüli útra, és egy egész házat csak az új világmárkás ruháimnak szánnék :P:D
18 éves csaj voltam
Vennék egy pazar villát, világkörüli útra mennék, támogatnám a családomat, létrehoznék egy állatmenhelyet, és egy ingyenes állatklinikát, adakoznék különböző alapítványoknak( pl.életmentő műtéteket fininszíroznék)
és,
Megvennémkilóra a főnökömet!
13:31 vagyok, és persze a családot támogatnám, barátokat.
a költséges műtéteket én is támogatnám.
Én vennék egy nagy házat, berendezném igényesen fa bútorokkal, néhány bőr ülőalkalmatossággal, egy konditeremmel, egy italos pincével, ahol lenne egy bárpult, mondjuk téglafallal, fa tárgyakkal.
Egy adott márkából felvásárolnék jópár darabot, vennék pár öltönyt, cipőt, karórát. És mondjuk egy Range Rovert, meg egy nagyobbacska robogót, amivel eljárnék vásárolgatni.
Emellett egy telket, mondjuk a Balatonnál, vagy a Fertő-tónál, és egy kisebb lakást Egerben. A pénz egy részét befektetném, adományoznék a rászorulóknak, a családom egy szűk körét pedig elhalmoznám ezzel-azzal.
És természetesen bejárnám a világot, Skandináviától kezdve Ausztráliáig.
Vennék 1 házat,1 autót.
Csináltatnék mozit Keszthelyen és egy normális szórakozóhelyet a fiataloknak ;D
Így mindenki jól járna nem csak én....
Szerintem még egy Föld körüli út is beleférne...
és persze a családom is kapna a pénzből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!